© Davam Haber 2020

Cennet Mekan Sultan Abdulhamid Han, 4-10 Şubat tarihleri arasında Anılacak

Cennet Mekan Sultan Abdulhamid Han, Devlet-i Aliye Ocakları tarafından 4-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan etkinlikler ile anılacak.

Devlet-i Aliye Ocakları 4-10 Şubat “Sultan 2. Abdulhamid Han’ı Anma ve Anlama Haftası” Etkinlikleri olarak bir program hazırladı.

Devlet-i Aliye tarafından yapılan açıklamada:

"10 Şubat 1918’ de Sultan 2. Abdulhamid Han ahirete irtihal etti. Bu sene Ulu Hakan’ın ahirete irtihalinin 103. Yılı. Cennet Mekan Sultan 2. Abdulhamid Han Hz. Torunu Şehzâde Abdulhamid Kayıhan OSMANOĞLU Efendi’nin Genel Başkanlığını yaptığı Devlet-i Aliyye Ocakları olarak bu yıldan itibaren 4-10 Şubat tarihlerini “Sultan 2. Abdulhamid Han’ı Anma ve Anlama Haftası” olarak ilan ediyoruz.

Devlet-i Aliyye Ocakları olarak temsilciliklerimizin bulunduğu tüm İllerde Ulu Hakanımızı en güzel şekilde anlamak ve anlatmak gayesi ile 4-10 Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinliklikler düzenleyeceğiz. ( il temsilciliklerimiz ile irtibata geçip, program detaylarını öğrene bilirsiniz.)

10 Şubat Payitaht Programı

10 Şubat 2021 Çarşamba günü Sabah Namazı tüm Türkiye’den gelen Teşkilatlarımızın katılımı ile Ayasofya Camii Kebirinde kılınacaktır.

Saat 09:00’da Ayasofya Camii Kebirinin önünde Hatıra Fotoğrafı çekilip Kortej halinde Türbeye hareket edilecek, Türbedeki Programa İştirak edilecektir.

Saat 12:00’da Ertuğrul Tekke Camisinde Sultan 2. Abdulhamid Han için okutulacak Mevlid Programına iştirak edilecektir" denildi.

 

  

  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER