© Davam Haber 2020

Murat Marap 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

DAVAM HABER İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci -Yazar Murat Marap, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

DAVAM HABER Genel Yayın Yönetmeni Murat Marap mesajında şunları ifade etti; "Gazetecilik mesleği, halkın gözü kulağı olan, kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi kendisine temel ilke edinen, doğru bilgi akışının sağlanmasında önemli bir yere sahiptir. Gecesi gündüzü yani mesai mefhumu olmayan mesleklerin başında gelir gazetecilik.

Gazeteciler aynı zamanda demokrasinin gelişimini, olgunlaşmasını, toplumsal bir denetim mekanizmasının oluşmasını da sağlarlar. Kalemini her zaman doğrudan yana ve doğru şekilde kullanarak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmekte ve toplumun sesi olmaktadır.

Görevini ifa etmek adına her türlü koşulda kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda haber peşinde koşan, toplumu her Meral Alanda haberdar eden yazılı, görsel, işitsel ve internet dünyasındaki tüm meslektaşlarımın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER