© Davam Haber 2020

Trabzon’da Narkotik Operasyon

Trabzon Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik operasyonda 1100 gram kumbar esrar maddesi ve 1 kök kenevir ele geçirildi.

Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 23 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen operasyonlarda, Trabzon İli Maçka İlçesi Bahçekaya Mahallesinde H.Ö.(41/E) ve S.Ö. (65/E) isimli şahısların ev ve eklentilerinde esrar maddesi olduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından yapılan aramada, 1100 gram kumbar esrar maddesi ve 1 kök kenevir ele geçirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, ”26 Eylül 2023 günü Trabzon İl J.K.lığı Narkotik Timlerinin yapmış olduğu saha araştırmaları sonucu, Trabzon İli Maçka İlçesi Bahçekaya Mahallesinde H.Ö.(41/E) ve S.Ö. (65/E) isimli şahısların ev ve eklentilerinde esrar maddesi olduğu tespit edilmiştir.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Maçka İlçe J.K.lığı ve Trabzon İl J.K.lığı Narkotik Timlerinin yapmış olduğu arama da;

1100 Gram Kubar Esrar Maddesi
1 Kök Kenevir Bitkisi ele geçirilmiştir.

Adli makamlardan alınan talimatlar doğrultusunda şüpheliler H.Ö ve S.Ö. hakkında adli işlemler devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER