Mikdat ERTEM

Mikdat ERTEM

Mail: [email protected]

ERBAKAN HOCA DA HÜKÜMET OLDU, O DA BAZI ZORUNLULUKLARA UYDU, GÖZ YUMDU DİYEN AKP'Lİ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM

Lezbiyenliğin ve Homoseksüelliğin yasal sözleşmesinin adına İstanbul'un isminin konulnasını, Hükümetin bunu kabul etmesini destekliyormusunuz ? 

 

Peki bu garabet sözleşmenin altına imza atılmış olmasını da destekliyormusunuz ? 

 

Halihazırda fesh ettik deyip yalan söyledikleri bu sözleşmenin, aslında devam eden iç hukuk uygulamaları olan 6284 kanunlarını da destekliyormusunuz ? 

 

Sözde kadın haklarını savunan bu kanunları hararetle savunan KADEM ve başkan yardımcılığını yürüten Sümeyye Erdoğan'a izin veren Sayın Cumhurbaşkanının, bu tavrını destekliyormusunuz ? 

 

Türkiye'de faal olan 56 genelevi ve içerisinde alıkonulan, iğfal edilen 4000 kızımızın kurtarılmasına ve bu batakhanelerin kapatılmasına engel olan ne var ki 20 yıldır faliyetlerine devam ediyorlar ? 

 

Şans ve bahis oyunlarının devlet tarafından ihale edilmesi de dış güçlerin işi mi, zorunluluktan mı söylermisiniz. Bu batakhaneler neden kapatılmıyorlar ? 

 

Erbakan niye yapmadı diyenlere söyluyorum. 

Rahmetli Erbakan Hocamızı anarken, konularınıza muhatap ederken vicdanınız sızlamıyor mu ? Erbakan Hükümete tek başına mı geldi ? Tek başına gelemediği için ve askeriye buna zaten izin vermeyeceği için koalisyonla iş başına gelmiş, o da zaten 11 ay sürebilmişti. Koalisyon ve 11 ay dikkat edin. Erdoğan gibi tek başına 20 yıl değil. Her istediğini yapabilecek bir gücü de yoktu. Zaten rahat da bırakmadılar. Buna rağmen denk bütçe yaptı, faizcilerin hortumunu kesti havuz sistemine geçti ve Cumhuriyet tarihinin en yüksek zamlarını verdi vatandaşına, değil mi ?

 

Kıyasınızda hiç mi hiç merhamet yok, bırakın Adalet yok. Erbakan hoca da göz yumdu demek büyük bir iftiradır ve haksızlıktır. Hükümeti tek başınamı kurdu, tek başına mı yönetti, her istediğini yapabilme imkanı varmıydı ki bu haksız yorumu yapıyorsunuz değerli kardeşlerim. Üstelik siz Merhum Erbakan Hocamızın hayatı boyunca bir Yahudi Devlet adamıyla bırakın tokalaşmayı veya anlaşmayı, bir araya geldiğini gördünüz mü. O dönemde Israil'le askeri anlaşma yapan dönemin 28 Şubatçı askerleriydi, hoca buna karşılık Filistine Türk askerini gönderdi. D8 'İ KURDU. Erbakan Başbakanlığı döneminde 11 ay boyunca FİLİSTİNE TEK BİR MERMİ DAHİ ATILAMADI dikkat edin.

 

Hoca Siyasi bir dehaydı ve Ümmetin lideriydi. Sayın Erdoğanın imkanlarının yarısı değil çeyreğine dahi sahip olsaydı, faiz de kalkardı, fuhuş da biterdi, kumar da son bulur Ümmet ayağa kalkardı. Kaldı ki Türkiye'deki kumarhaneleri o dönemde Erbakan Hocam kapattı unuttunuz mu ? Çoğunuzun yaşı genç, siz bilmezsiniz, araştırın derim.

 

Ne olursa olsun Erdoğan diyorsunuz... 

Son 20 yıl içerisinde başta Irak, Suriye, Libya, Afganistan ve Yemen olmak üzere kaç Müslüman memleket yerle bir edildi söylermisiniz ? 

 

Halkları katledildi, kadınlarına tecavüz edildi, zenginlikleri ve tarihi eserleri iç edildi, kısaca perişan edildi. ABD askerleri Irak'a rahatça girebilsin diye Meclise oylama yaptıran kimdi ? 

 

Meclis oylamayla talebi reddettiği halde Türkiye limanlarını ve İncirliği ABD'ye kullandıran kimdi ? 

 

Libya savaşında Nato Hava Kuvvetleri Komutanlık merkezinin Izmir olmasına izin veren kimdi ? 

 

Libyayı ve Irak'ı bombalayan uçakların İncirlikten kalkmasına ses çıkarmayan kimdi ? 

 

Peki Libyayı denizden bombalayan Nato Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın Italya'daki üssüne 5 Türk savaş gemisiyle katkıda bulunan kimdi ?

 

Sabaha kadar yazarım da, daha fazlası bu mubarak Ramazan günü asabımı daha çok bozuyor, gerek yok değerli kardeşlerim. Bence siz elinizi vicdanınıza koyup yeniden düşünün, vebali düşünün, hesap gününü düşünün. Hepimiz düşünelim ve ALLAH CC 'nün bize lütfettiği bu akıl nimetini iyi kullanalım. Hak'dan yana olalım, Adil olalım, doğru olalım, Vicdanlı ve Merhametli olalım. Körü körüne taraf olmayalım. Hesap gününü unutmayalım. Helallik alalım ve Hakkı Haykıralım. Zira şartlar, koşullar ve manzaralara aldanmayın. 

Kartondan kuleler sizi yanıltmasın, tek galip var o da HZ.ALLAH'tır. 

HEPİMİZ O'NA DÖNDÜRÜLECEĞİZ VE HEPİMİZ O'NA HESAP VERECEĞİZ.

 

Yeniden Refah Partisi ve Dr.Fatih ERBAKAN iktidarı yakındır. Ona şuna bakmaksızın, Hak'kın emrettiğini inşaa edeceğiz ALLAH 'in izniyle. BUNU DA HEP BERABER GÖRECEĞİZ.

Selam ve Dua ile ...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar