İskoçya'daki Türk işadamı 1 günlük gelirini depremzedelere bağışladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İskoçya'daki Türk işadamı 1 günlük gelirini depremzedelere bağışladı
Abone ol
İskoçya'daki Türk işadamı Şahin Vahap Fırat Terra Coffe ve Edinburg Coffe zincirlerine bağlı 15 coffee Shop Kahve üretim fabrikası ve Otel'den oluşan iş yerlerinin 1 günlük cirosunu Deprem bölgesine bağışladı.

İskoçya'da yaşayan İşadamı Şahin Vahap Fırat, "Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin ardından yardım kampanyası kapsamında, Terra Coffe ve Edinburg Coffe markasına ait zincir mağaalarından gelen 1 günlük geliri Deprem bölgesine bağışladı.

İşadamı Şahin Vahap Fırat'a ait Smith Place hotel, Terra Coffee kahve fabrikası, Coffee Shop zincirleri Not just Coffee, Coffee N more,The wall coffee House, Craft Coffee Artisan.

Aynı zamanda Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan Şahin Vahap Fırat:  " İskoçya'daki Türk Toplumunun başlattığı yardım seferberliği kapsamında bizde Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek verdik. Ancak bende bireysel olarak aldığım kararla Kendime ait olan işyerlerimin 1 günlük gelirini Depremzelere aktarılmak üzere bağışladım.
Asrın felaketinde Bölgede bir çok can kaybettik Bölgeyi yeniden kalkındırmak için bende elimden gelen desteği vermeye devam edeceğim.
"Şeklinde konuştu.

Şahin Vahap Fırat Terra Coffe ve Edinburg Coffe zincirlerine bağlı 15 coffee Shop Kahve üretim fabrikası ve Otel'den oluşan iş yerlerinin 1 günlük cirosunu Deprem bölgesine bağışladı.

İskoçya Bölgesel Hükümeti Başbakanı Nicola Sturgeon ve İskoç siyasetçiler, vatandaşlarını Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye ve Suriye'ye yapılacak yardım kampanyalarına katılmaya çağırdı. İskoçya’da hükümet Türkiye’deki depremzedelere yardım için 500 bin sterlinlik bir yardım yapacağını da açıklamıştı.

Habere ifade bırak ! 

Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.

İskoçya'daki Türk işadamı 1 günlük gelirini depremzedelere bağışladı

İskoçya'daki Türk işadamı 1 günlük gelirini depremzedelere bağışladı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LONDRA MERKEZLİ GLOBAİD YARIMLARI DEVAM EDİYORÖnceki Haber

LONDRA MERKEZLİ GLOBAİD YARIMLARI DEVAM...

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Demir: Enkazı Depremzede Aileler Kaldırsın, Devlet Kadrosuna Süresiz Alınsın!Sonraki Haber

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar