Ahmet ANAPALI

Ahmet ANAPALI

Mail: [email protected]

İTİRAF EDİYORUM

İroni ya da kinaye yapmıyorum. Düşüncemi söylüyorum.

CHP'yi ve CHP'lileri harbiden kıskanıyorum.

Gezi olaylarında provokatörlük yapanı belediyede daire başkanı yaparlar. Bizim medya var gücüyle saldırır ama bu tepkiler CHP'lilerin umurunda olmaz.

Biri çıkar sahabenin en büyüklerinden olan Musab Bin Umeyr Hazretlerine ihaleci, kolpacı der, bizim mahallenin medyası avazı çıktığı kadar bağırır, CHP'lilerin umurunda olmaz hakaret edenin başkanlık danışmanlığı devam eder.

Öbürü çıkar "Umreye gitmeyin sizi Arap Muhammed yakalar bir daha paçanı ondan kurtaramazsın" der. Bizim medya tepki gösterir CHP'lilerin umurunda olmaz sözü sarf edenin başkan yardımcılığı devam eder.

Başkası çıkar halkın bir kısmını kastederek "Ulan yine Samsun'a çıkar İzmir'e gider sizi tekrar denize dökeriz" der, bizim medya çıldırır CHP'lilerin umurunda olmaz adamın vekilliği devam eder.

Peki tam tersi bir durum olduğunda ne olur söyleyeyim.

Bizimkilerden biri bir laf eder o sözler çarpıtılır, basına çok farklı aktarılır. İki buçuk CHP'li konu ile ilgili twit atar, bizimkiler "Ama bu sözlerin şimdi yeri miydi?" der, bizim adamı anında satarlar.

Bizim büyüklerimiz "biz bu durumu kabul etmiyoruz zaten o da bizden değil" der ve CHP ya da türevleri aramızdan iki twitle birini daha kopartır ve konu kapanır.

İlk dediğimi bir kere daha söyleyeyim mi?

CHP ve CHP'lilerin samimiyetini billahi kıskanıyorum.

Diyeceklerim bu kadar.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar