Ömer OKUDAN

Ömer OKUDAN

Mail: [email protected]

MESELE DAVA ADAMI OLARAK ÖLEBİLMEKTİR..

Herkeste bir terane almış başını gidiyor. Neymiş efendim; 15 temmuzda biz şöyle yaptık, böyle yaptık, biz olmazsak 15 temmuz'da hainler zafer kazanırdı....vs.vs
Vatanını, milletini, dinini, devletini seven insanlar, hainlere karşı kulluk, vatandaşlık vazifesini yaptı.
Karşılık bekleyenler 15 temmuzu kullananlardır.
Gözünü kırpmadan, şehadet şerbeti içen vatan evlatları için, Allah cc 'ın rızası için,15 temmuzu hiç kimse, pis politikasına meze, pis menfaatine alet etmesin.
Milli Görüşçüsü, Sağcısı, solcusu, işçisi, amelesi, polisi, esnafı, hizmetçisi hepsi Allah (CC) ın inayeti, lütfu, keremi ile meydanlarda yerini idi, o akşam, bir an sonrasını bile düşünen olmadı....
Pis menfaatlere alet, pis politikalara meze edilmeyecek duygudur 15 temmuz.
İsteyen; tiyatro desin,
İsteyen; planlı bir oyun desin,
İsteyen; istediğini desin umurumda değil...
O akşam İstanbul Büyükşehir Belediyesinin önündeki havuzda bulunan ilaçlı suyla abdestini alıp vatanını korumak için yola çıkanları incitmeyelim,
O akşam tankın önüne yatabilen ruhu yok etmeyelim,
O akşam Gölbaşı Koçyiğitlerini Ankara emniyeti cengaverlerini, şehadet şerbeti içmiş şehidlerimizi, gazilerimizi utandırmayalım,
15 temmuz müdafaa idi.
İşbirlikçilere karşı başkaldırı idi.
Nato başta olmak üzere içerdeki ve dışardaki, siyonist kuklası,ihanet şebekelerine, yok etmeye çalıştıkları, ruhumuzun diri olduğunu gösterme idi, ve ikinci çanakkaleyi yaşattık Allah (CC) in izni ile.
Tarih günahıyla sevabıyla yaşanan olayları kayıt ediyor. Bırakalım ikbal peşinde koşmayı, menfaati öldürelim, nefsimizi yok edelim, .... Ciliği, .....cılığı bırakalım, ....istleri rafa kaldıralım, .....izmlerin üzerine beton dökelim.
Kardeşliği, vatanperverliği, Allah cc emirleri doğrultusunda peygamber efendimiz (sav.) iki
Cihan güneşimizin yolunu yol bilelim.
Kimse bize hainlikle yanaşabilir mi o zaman, kimse bizi tehtid edebilir mi o zaman,
Ölümü öldürenden herkes korkar,
Menfaati öldürenin yanına ihanet şebekesi yanaşamaz,
Nefsini yokeden gözünü budaktan sakınmaz,
Dava adamı olmak mesele değil, dava adamı kalabilmek, dava adamı olarak ölebilmek mesele.
Davamız Allah cc davasıdır,
Yolumuz o'nun peygamberi, habibi, (sav) iki cihan güneşimizin "Ve ma erselnake illa rahmeten lil alemin " biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik dediği kutlu Nebi'nin yoludur.
İstikametimiz o yol üzeredir, o yol ki yokluğu yok eden, hiçliği hiç eden, maddeyi umursamayan, manaya kavuşanların yoludur.
Derdimiz nedir kardeşim?
Daha çok para mı ? Yatlar, hatlar, katlar mı?
Yav dünya senin olsa ne olacak, binlerce katın olsa hangi birinde oturacaksın, trilyar doların olsa, rahat uykumu uyuyabilirsin?
Derdin ne kardeşim?
Yüksek makamda bürokrat mı olmak, üstün üstü var, belli bir süre sonra daha üste çıkmayı hedefleyeceksin. Gecen gündüzün birbirine karışacak, korku, endişe içinde, "ya yarın görevden alınırsam" korkusu saracak seni...
Allah (CC) 'in rızasını kazanabilmek için çık yola, o yolda hedefin rızai ilahiyi kazanabilmek olsun. Olsun ki girdiğin her yer senin frekansın ile dolsun. Dillere muştu olsun, Afrika, sana koşsun, Kahire sarılsın, Mekke-Medine bağrını açsın, Doğu Türkistan, Gök Bayrağını sevinçle göndere çeksin, Kudüs şaha kalksın yürüsün, Bağdat üzerindeki ölü toprağı atsın, Şam son fitneyi hançeri ile yok etsin, Halepde sevinç halayları çekilmeye başlasın, Ayasofya da şükür namazları kılınsın.
Sadece bize ait topraklar da değil, köleleştirilmiş Amerikan toplumu azad edilsin, robotlaşmış Avrupa ya insan olduğunu hatırlasın, çin zulmü işkenceyi durdursun, sen o frekansı yay ki insanlık nefes alsın....
Sen Selçuklusun, sen Osmanlısın, sen Kudüsü Feht eden Selahaddin Eyyübisin, sen Anadolunun kapılarını açan sultan Alparslansın.
Sen istanbulu feth etmeden gönülleri feth eden sultan Fatih'sin.
Ne zaman ki; Rızai ilahi yi düşünmez olduk, birlikten, kardeşlikten kopuş başgösterdi, biz derken ben demeye başladık, ben demek muştumuzu öldürdü, frekansımızı yok etti.
Ne zaman ümmet olursak, başarı bize gelir.
Rabbim alem-i İslama birlik dirlik nasip eylesin, uydu değil, lider ülke Türkiye olmamızı nasip eylesin, D8 topluluğunun Yeni Türkiye ile yeni bir dünyayı kurmayı nasip eylesin inşaAllah.


Selam ve dua ile....

 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar