Şanlıurfa Yeniden Refah Partisinde Görev Devri Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa Yeniden Refah Partisinde Görev Devri Yapıldı
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde yapılan teamül yoklamasının ardından, Yeniden Refah Partisi genel merkez yürütme kurulu tarafından yapılan açıklama sonrasında il başkanlığı değişimi için star verilmişti. Bugün eski il başkanı İsa Döğmeci tarafından Yeniden Refah Partisi genel merkezinin seçmiş olduğu, Ahmet Çolak'a görev teslimi yapıldı.

Geçenler haftalarda yapılan teamül yoklamasının ardından. hafta içinde Genel Merkez tarafından Şanlıurfa İl Başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Çolak bugün parti binasında düzenlenen bir törenle eski İl Başkanı İsa Döğmeci’den görev devir teslimi yapıldı. Törene Eski İl Başkanı İsa Döğmeci İl sekreteri Ramazan Mintaç ve İl Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende bir açıklama yapan İl Başkanı Ahmet Çolak açıklamasında” Kendisinin teşkilata yabancı biri olmadığını daha önce Necmettin Erbakan Vakfının Karaköprü ilçe başkanlığını görev yaptığını 2018 yılında Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il kurucu üyesi aynı zamanda Refah Partisi Şanlıurfa il başkan yardımcısı ve Siyasi işlerden sorumlu Başkan olarak görev yaptı.

Hafta içinde  Genel Merkez tarafından Bu şerefli göreve layık gördüğü için kendilerine teşekkür ederim.

Allah’ın izniyle ben bu Şerefli görevi şerefimle şerefli olarak üstesinden çıkarmaya hazır yaparım inşallah dedi.

Basında çıkan haberlere göre benim yeni ilçe bBaşkanları aradığımı ben hiç Bir atama yapmadım atamalar Genel Merkez tarafından yapılmıştı bizde bu arkadaşlarımıza görevlerini tebliğ ettik dedi.”

Yapılan açıklama sonrası Eski İl Başkanı Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Temsilcisi görevine getirilen İsa Döğmeci Genel Merkez tarafından Şanlıurfa İl Başkanı olarak atanan yeni İl Başkanı Ahmet Çolak’a görevini teslim etti.

Teslim töreninde bir açıklama yapan Döğmeci açıklanmasında” Genel Merkezimiz tarafından Ahmet Çolak başkanıma tebliğ edilen İl Başkanlığı görevinde başarılar dilerim bugünden sonraki süreçte bugün olduğu gibi biriz beraberiz” dedi.

Tören sonrası İlçe Başkanları ile düzenlenecek toplantıya geçildi.

Kaynak: GERÇEK URFA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İletişim Başkanlığından “Türkiye Drone Festivali”Önceki Haber

İletişim Başkanlığından “Türkiye Drone F...

Erbakan: Ak Parti ve MHP'den Teklif Geldi, Ama biz...Sonraki Haber

Erbakan: Ak Parti ve MHP'den Teklif Geld...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar