Sarıgül'den büyük saygısızlık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül iki haftadır söz verdiği halde mazeret dahi sunmadan televizyon programına katılım sağlamadığı bildirildi.

DAVAM HABER Genel Yayın Yönetmeni Murat Marap'ın KANAL34 TV ekranlarında yayınlanan "YENİ BİR SÖZ" proramının bu haftaki konuğu Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül idi.

Ancak Genel Başkan Sarıgül programa katılım sağlamadı. Bu konu hakkında açıklama yapan "YENİ BİR SÖZ" program Moderatörü Murat Marap, "Hiç mazeret dahi bidirilmeden, bizleri arama nezaketinde dahi bulunmayan Sayın Sarıgül'ü kınıyorum. Bu durum hem şahsıma, hem bağlı bulunduğum televizyon kanalına hem de bizleri izleyen seyircilerimize karşı yapılmış büyük bir saygısızlıktır" dedi.

Genel Başkan ile canlı yayın geçen hafta Cumartesi günü saat 20:00'de gerçekleşekti ancak yine de hiç mazeret sunulmadan o gün yayına katılmadılar diyen Marap, "Sonradan yine kendilerinden gelen talep üzerine bu sefer program 8 Kasım Pazartesi Saat 20:00'ye alınmış ve her iki taraftan teyit edimişti. Ancak gün içersinde hem özel kalemi Eif hanımı hem de Sayın Sarıgül'ü aradığımız halde hatta mesaj yazıp, yazdığımız mesajları gördükleri halde maalesef geri dönüp tek bir kelime mazeret dahi sunmadılar" dedi.

  

Murat Marap'ın yaptığı açıklamasında:

"Yayına yaklaşık 40 dakika kadar özel kalemi Elif hanımı aradığımızda "Merhaba Murat Bey, size nasıl yardımcı olabilirim" diye seslendi. Ben de kendilerine "yayın saatimiz geldi ancak sizler henüz televiyizyonumuza gelmediniz" dedim. Bunun üzerine Elif hanım; "Bugün bizim MKYK toplantımız vardı deyince doğal olarak bende kendilerine sitemimi belirttiim" dedi.

Marap yaptığı açıklamanın devamında "Açık bir ifade ile bellirtmek isterim ki, bugün iki defa bizlere söz verip yayınımıza teşrif etmeyen bir siyasi parti genel başkanının yarın bu ülkede iktidar olduğunu bir düşünün. Bizim atalarımızın sözleri vardır; "Görünen köy klavuz istemez" diye. Emin olun, sayın Sarıgül, iki hafta yayına çıkmak için söz verdiği halde mazeret dahi sunmadan yayına gelmemesi yarın kazara iktidar olduğunda ülkeyi nasıl yöneteceği aşikardır. Sayın Sarıgül'ün bu davranışını ise siz kamuoyunun takdirine sunuyorum" ifadelerini kulandı.

Kaynak: DAVAM HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN
Elektrik faturalarındaki TRT payı kaldırılıyorÖnceki Haber

Elektrik faturalarındaki TRT payı kaldır...

Şırnak'ta PKK'ya yeni operasyon başlatıldıSonraki Haber

Şırnak'ta PKK'ya yeni operasyon başlatıl...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar