Yeniden Refah'ın Kurmayları "ANADOLU BULUŞMALARI'na" Van'dan Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah'ın Kurmayları "ANADOLU BULUŞMALARI'na" Van'dan Başlıyor
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Merkez STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığınızca yürütülen ‘Anadolu Buluşmaları’ çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeniden Refah'ın kurmayları Anadolu Buluşmaları’na 10 – 11 Kasım’daki ilk durağı Van ilinden başayacak.

Yeniden Refah Parti Genel Merkez tarafından yapılan açıklamada; "Genel Başkan Yardımcılarımız; Cemil Çolak, Zafer Emanetoğlu ve Erkan İlyas Helvacı ile MKYK üyelerimizin katılımıyla bir kez daha milletimizle buluşacağız. Van ilimiz ve ilçelerinde teşkilatlarımızın da katılımıyla esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Milletimizi dinleyeceğiz. Sorunlarını öğrenip, beklentilerini gerçekleştirmek üzere daha çok çalışacağız" denildi.

"BÜYÜK İSRAİL DEĞİL, BÜYÜK İSLAM BİRLİĞİ"

Erbakan Hocamız gibi bölge insanını kucaklamaya geliyoruz denilen açıklamada; "Tüm insanlığın saadeti, selameti ve kurtuluşu için çalışan Millî Görüş ruhu bu demektir. Van, Bitlis, Hakkâri, Ağrı Büyük İsrail'in değil İslam Birliği'nin, Yeniden Büyük Türkiye'nin vilayetleri olarak kalacaktır. Malazgirt'te beraber omuz omuza mücadele edip şehit düştüysek, Kudüs'ün Fethi için Selahattin Eyyubi’nin ordusunda savaşıp şehit düştüysek, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda asırlar boyunca birlikte omuz omuza mücadele ettiysek; Türk, Kürt, Arap, Çerkez 84 milyon olarak bir duvarın tuğlaları gibi birlik içinde yolumuza devam edeceğiz. Van nasıl Millî Görüş'ün kalesi olduysa, Erbakan Hocamızı bağrına bastıysa, Yeniden Refah'ı bağrına basan Van yine Millî Görüş'ün kalesi olacaktır.

Yeniden Refah Partisi olarak, Millî Görüş ile ülkemize ve milletimize olduğu gibi Van’a da en güzel hizmetleri yapmak, işsizlik ve geçim sıkıntılarını ortadan kaldırmak için, herkesin Refah’ı için ‘Anadolu Buluşmaları Van’ çalışmamızda milletimizle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: DAVAM HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ünlü Şef Nusret'e Kültür ve Turizm Elçisi Beratı VerildiÖnceki Haber

Ünlü Şef Nusret'e Kültür ve Turizm Elçis...

Türkiye’nin istenmeyen adamı Lütfü Türkkan: Adı hep skandallarla gündeme geliyorSonraki Haber

Türkiye’nin istenmeyen adamı Lütfü Türkk...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar