Ali PALA

Ali PALA

Mail: [email protected]

EN BÜYÜK ENGEL TÜRKİYE

Türkiye var olduğu müddetçe ne büyük İsrail projesi ne de Ortadoğu planları gerçekleşmeyecektir..

Evet, bunu söyleyen piramidin tepesindeki Firavun ’un kurduğu dünyayı yöneten sistem ve bugün bu sistemin CEO’ları ABD-AB ve piyonu İsrail ahh bu Türkiye olmasaydı diyor. Çünkü piramidin tepesindekilerin dünyayı yönetme planları 1915’li yıllarda Osmanlı döneminde sahte tarikat lideri dinci görünümlü Şeyh Sait ile Türkiye’yi parçalama planı tam da başarılı olacaktı ki karşılarında Mustafa Kemal Atatürk’ü buldular. Mustafa Kemal Atatürk ülkemizde ki tehlikeyi gördü her türlü tehlikeyi ve ölümü göze alarak düğmeye bastı. Atatürk’ün doğru yolda olduğunu gören silah arkadaşları, Mustafa Kemal’in yanında yerlerini aldılar.Mustafa Kemal Atatürk hedeflerine ulaştı Türkiye’yi kurtardı ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu sonucunda ise şaibeli bir şekilde hayatını kaybetti. Eğer Atatürk 10 yıl daha yaşasaydı, bugün Türkiye batıdan daha gelişmiş bir ülke olacaktı. 

Atatürk’ün ölümünden sonra 1947 yıllarında Türkiye’ye gelen ABD’li General Chester ile Chester-İnönü anlaşması imzalandı ve Türkiye’nin elini kolunu bağladılar. Atatürk’ten sonra Menderes çıktı Menderes, Chester-İnönü anlaşmasını bozmak istedi, IMF’den yardım almadı hemen ihtilal yaptılar. Menderes ve arkadaşları idam edildi.

 Daha sonra 1974 yıllarında Ecevit çıktı ve bütün batıya rağmen Kıbrıs Barış Harekâtını yaptı dik durdu ve sonucunda darbe oldu. 1983 yılında Turgut Özal başbakan oldu, Özal’da batıya ve CEO’lara uymadı ve kendi evinde şüpheli ölümü gerçekleşti. Özal’dan sonra Mesut Yılmaz geldi onunda Budapeşte’de gözdağı vermek için burnunu kırdılar. Yılmaz’dan sonra Tansu Çiller geldi, Çiller bütün batıya rağmen dik durdu ve sınır ötesi operasyonlar yaptırdı. Çiller döneminde de Devalüasyon yaptırıldı. Çiller’den sonra Erbakan geldi, Erbakan hemen ağır sanayiler kuracağını ve siyonizme karşı olduğunu açıkladı. Erbakan eğer istifa etmeseydi öldürüleceğini biliyordu ve hükümetten ayrıldı. Erbakan’dan sonra tekrar Ecevit geldi, Ecevit bu CEO’lara boyun eğmeyeceğini söyledi ve az daha canından oluyordu. Ecevit’ten sonra Erdoğan geldi, hani derler ya ekmeği ekmekçiye ver bir ekmekte üste ver diye işte Erdoğan Kasımpaşalı olduğu ve başına gelecekleri bildiği için tüm sistemi sil baştan değiştirmeye karar verdi. Erdoğan AB-ABD’nin nasıl piyonlar kullandığını çok iyi analiz ettiği için ABD ve AB’yi yani piramidin tepesindekileri kendi silahlarıyla vurabilmek için, Kamuoyunda Fethullah Gülen hoca efendi olarak lanse edilen Fetö örgütünü askeriye içerisinde asıl piyon olarak Erdoğan kullandı. Çünkü biliyordu ki sisteme eğer karşı durursam ya öldürürler ya ihtilal yaptırırlar. Bunu çok iyi gören Erdoğan önce askeri tehlikeyi ortadan kaldırdı. Fetö zannetti ki Erdoğan beni destekliyor. Bilerek askeriyede çeşitli operasyonlarla ihtilal tehlikesinin ortadan kalktığını gören Erdoğan, fetöyü kendi silahları ile vurdu ve artık düğmeye basmanın zamanı geldiğini gördükten sonra, Davos’ta Şimon Perez’e aynı bugün gibi siz katilsiniz siz bebekleri öldürmekten çekinmezsiniz diyerek one minute deyince roller İsrail’den alındı ve Fethullah Gülen diye bize yutturulmaya çalışılan Fetö’ye verildi ve Fetö sahaya indi.

1915’li yıllarda Şeyh Sait ile Türkiye’yi parçalamaya çalışan CEO’lar Fetö ile de Türkiye’yi aynı plan ile parçalamaya çalıştılar yine tutmadı. Erdoğan artık Türkiye’de askeri ihtilal olamayacağına emin oldu Birleşmiş Milletler toplantısında bütün dünyanın gözü önünde dünya beşten büyüktür dedi. Bu söz ABD-AB ve piyon İsrail’i çılgına çevirdi. Türkiye piramidin tepesindekilerinin her oyununu bozdu. Çünkü ABD aldığı emirlerle Irak’a nükleer silah bahanesiyle Irak’ı fetö gibi Kestnizani sözde tarikat liderliği desteğiyle bir mermi atmadan teslim aldı. İkiz kulelere füze atarak uçak vurdu görüntüleriyle Afganistan’ı El-kaide burada yaşıyor diye parçaladı. Ancak ikiz kulelerin vurulacağından CIA’nın bilgisi yok muydu? CIA’nın bilgisi yok ise ikiz kuleler vurulduğunda neden bir tane Yahudi ölmedi? Bu kulelerde çalışan 3 bin Yahudi o gün işe gelmemişlerdi CIA haberi yok ise bunları kim uyarmıştı? Libya Suriye nasıl parçalandı? Orta doğuyu tamamen ele geçirmeye çalışan ABD Afganistan’da El-Kaide yaşıyor dieyerek Afganistan’ı parçaladılar peki bugün Afganistan’da El-Kaide’nin hükümet olmasına nasıl göz yumdular? Şimdi tek çözümleri 3. Dünya savaşını çıkarmaktır. Çünkü CEO’ların tüm oyunlarını Türkiye bozuyor. Bu savaşın çıkması için önce Ukrayna ve Rusya’yı savaşa soktular yine Türkiye devreye girdi tutmadı. Şimdi İran üzerinden Hamas’ın 7 Ekim’ de İsrail’e saldırmasında ne Mossad’ın ne CIA’nın haberi yokmuş gerçekten çok inandırıcı! Haberleri yoktu diyelim, Mısır, İsrail’in vurulacağını haber veriyor niçin önlem alınmıyor? Bunu biraz daha güçlendirmek için İsrail’in Re-im güney ilçesinde çölde düzenlenen 7 Ekim süpernova festivalinde Hamas saldırdı görüntüleri ile İsrail helikopterleri tarafından açılan ateş sonucu, 260 İsrail vatandaşının ölmesi ve bu saldırıyı Hamas gerçekleştirdi demeleri de tutmadı. Yazımın başında demiştim ya ahh bu Türkiye olmasaydı, bunu piramidin tepesi ve CEO’ları olan AB-ABD ve piyon İsrail dile getiriyor. Çünkü İsrail’in hazırladığı yenidünya düzeni ve haritası hiçbir zaman gerçek olmayacaktır. Oynanan bütün oyunları Türkiye tek tek bozdu ve bozmaya devam edecektir. Türkiye var olduğu müddetçe ne büyük İsrail projesi ne de Ortadoğu planları gerçekleşmeyecektir..

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar