Murat MARAP

Murat MARAP

Mail: [email protected]

TERÖRÜN NEDENLERİ VE SİYONİZM'İN AMACI

TERÖRÜN NEDENLERİ VE SİYONİZM'İN AMACI

Uzun bir zamandır terör saldırılarına maruz kalmamıştık. Belki de artık bu iş bitti tamamen güvence altındayız düşüncesine sahip olduk. Öyle uzun zaman hiç bir yerde bomba patlamıyor, kimseler de ölmüyordu. Kısacası aslına bakarsanız terörün neredeyse varlığını unutmuştuk.

Bir gün ansızın İstanbul İstiklal Caddesi'nde patlayan bomba ile irkildik ve de terörün gerçek yüzü ile tekrar karşılaştık. (İstiklal Caddesi'nde ki patlamadan dolayı vefat edenlere ALLAH'tan (c.c.) rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.)

Bu eylem ne anlama geliyordu? Neden uzun bir süre sonra terör örgütleri böyle bir eyleme kalkıştı? Asıl sorulması gereken sorular bunlar. PKK/YPG terör örgütleri ABD'nin desteği ile zaten kendilerine tabi bizler kabul etmsekte Suriye'de kalıcı bir temin etmişlerdi. Terör örgütleri durup dururken neden Türkiye'ye karşı haince bir saldırıda bulunur? Diyeceksniz ki Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yapmış olduğu opresynların sonucu olmaz mı? Evet, belki olabilir. Unutmayalım ki, Türkiye kendi sınır güvenliğini korumak zorundadır. Suriye'den hatta Irak'tan gelen tüm saldırılara karşı Türkiye'nin de operasyon yapma hakkı vardır.

Ben aslında olaya başka bir açıdan bakmak istiyorum.

Terör örgütlerinin asıl doğum tarihi 29 Ağustos 1897'dir. Belki çoğunuz bu tarihin olduğunu ne anlama geldiğini bilmiyordur. Bu tarih bugün ki İsrail'in temellerinin atıldığı tarihtir.

29 Ağustos 1897 yılında toplanan 1. Siyonist kongresinde alınan kakar ile Dünya Siyonist Örgütünün Başkanlığı'na getirilen Theodor Herzl bu kongrede yapmış olduğu konuşmada "Ben Basel'de İsrail Devletini kurdum. En geç 50 yıl içinde bu gerçek olacak" dedikten tam 50 yıl sonra 14 Mayıs 1948 yılında İsrail Devleti kuruldu.

1. Siyonist kongresinde alınan karaların en önemlisi olan İsrail Devleti kurulmuş oldu. İsrail Devleti'nin kurulmasının ardından artık bu coğrafyada kan durmayacak tabiri caiz ise oluk oluk akacaktı. Artık ikinci yol izlenmeliydi. Arz-u Mevud yani vaadedilmiş topraklar. Bugünkü İsrail bayrağıda yinee o gün . Siyonist kongresde çizilmişti. Bayrağın anlamı ise Davut Yıldızı'ın altındaki üstündeki çizgilerde gizli. İsrail bayrağındaki çizgilerden bir Fırat Nehrini, diğer çizgi ise Nil Nehrini emsil ediyor. Vaad edilmiş topraklar, güya tanrının onlara Fırat Nehri ile Nil Nehri arasında kalan bütün toprakları vermiş olmalarına inanmaları.

İsrail ve onun işbirlikçileri 1. Siyonist kongresinde alınan kararları gerçekleştirmek için önce bulunduğu coğrayadaki devletri lokma haline getirip yutmak lacaktı. Ancak İsrail'in önünde en güçlü duran Türkiye vardı. İsrail, yanı başındaki devletleri bölmeliki Türkiye'ye yanaşssın. Bunun için atılması gereken adımlar olması gerekti. Bugün ki PKK/YPG gibi terör unsurlarında İsrail'in ürettikleri terör gruplarıdır.

Siyonist ayak oyunlarına maruz kalan bazı Arap ülkeleri maalesef İsrail'i kendilerine dost bildiler. Önce Irak parçalandı sonra ise Suriye. Sıra kim mi var? Tabi ki Türkiye.

Siyonizm Türkiye'yi karıştırır ve bölerse amaçları Türkiye'nin doğusunda Kürdistan devletini kurmak olacak. Peki Siyonizm'in asıl amacı Kürdistan'ı mı kurmak? Tabi ki değil. Siyonizm'in asıl amacı, Nil Nehri ile Fırat Nehri arasında Büyük İsrail Devleti'ni kurmak.

Unutmayalım ki Siyonizm'in oyunları bitmez. Şunu da iyi bilelim ki, bizi doğusu ile batısı ile, kuzeyi ile güneyi ile birbirimize bağlayan İSLAM'dır.

Selam ve dua ile...

 

Makale Yorumları

  • Yunus Balcı21-11-2022 00:00

    Sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Kaleminize ve yüreğinize sağlık

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar