Cemil Çolak: 'Devletimiz bugün yanımızda olmazsa ne zaman olacak?'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cemil Çolak: 'Devletimiz bugün yanımızda olmazsa ne zaman olacak?'
Abone ol
Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, yaptığı açıklamada "Anadolu'da esnafımız ve vatandaşımız salgın dolayısıyla büyük sıkıntı yaşıyor. Bizlere 'devletimiz bugün yanımızda değilse ne zaman olacak?' diye soruyor" dedi.

Yeniden Refah Partisi STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, kar kış demeden, 'sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da vatandaşımızın yanındayız'  şiarıyla yaptığı ziyaretlerin bu haftaki durağı Gümüşhane'de esnaf ve halk ile buluşarak onların dert ve taleplerini dinledi.


Esnaf günlerce siftahsız dükkan kapatıyor


Çolak  esnafın ve vatandaşın Pandemi nedeniyle büyük sıkıntıları olduğunu belirterek şunları kaydetti:
"Gezilerimizde bir çok ilde gördüğümüz gibi Gümüşhane ilimizde de; esnafımız çok dertli. Esnafımız; kiralarını, vergilerini, stopajlarını ödeyemez hale geldiklerini, günlerce siftah dahi yapamadan işyerlerini kapamak zorunda kaldıklarını ifade ettiler. Esnaflarımızın personel çıkarmak , evlerini ve arabalarını satmak zorunda kaldıklarını, işyerlerine icraların geldiğini, 20-30 yıllık esnaf komşularına mahcubiyet içerisinde işyerlerini kapattıklarını, bir çok esnafın ev kirasını dahi ödeyemedikleri için yerinden, yurdundan oldukları  gibi saymakla bitmeyecek  sıkıntılar yaşadıklarını üzülerek müşahede  ettik." 

 


Vatandaş kirasını faturalarını ödemekte sıkıntı yaşıyor


Vatandaşın da durumunun esnaftan farklı olmadığını söyleyen Çolak, "Yolda karşılaştığımız bir çok vatandaşımız bize Pandemi nedeniyle aile fertlerinin işten çıkarıldığı için geçim zorluğu çektiklerini, ev kirası, doğalgaz ve elektrik faturalarını ödemekte büyük zorluklar yaşadıklarını ifade ederek devletten yardım beklediklerini belirtiler." dedi.

 
'Devletimiz bugün yanımızda değilse ne zaman olacak?'


Ziyarette bulundukları tarım sektörü çalışanlarından da bilgi alan Çolak, işsizliğin had safhada olduğu sektörde de çiftçimizin kooperatiflere, bankalara ve devletin diğer kurumlarına olan borçlarının sabitlenip ertelenmesi hatta silinmesi gerektiğini belirtti.  Çiftçimizin en azından Pandemi sürecinde  doğalgaz ve elektrik borçlarını karşılanması gerektiğini ifade eden Çolak, "İnsanlarımız,“devlet bugün yanımızda yoksa ne zaman olacak” diye sıkıntılarını, taleplerini dile getirerek bizden vatandaşın sesi olup serzenişlerini yetkili mercilere iletmemizi istiyorlar. Yeniden Refah Partisini yanlarında görmekten mutlu ve daha önemlisi UMUTVAR olduklarını, bu sorunları ancak Erbakan ruhuna sahip zihniyetin ve bu zihniyeti taşıyan Fatih Erbakan beyin çözebileceğine olan inançlarının tam olduklarını ifade ettiler. Vatandaşımızın  “daha çok çalışın, bu milletin size ihtiyacı var, lütfen gerekirse uyumayın, Allah rızası için daha çok çalışın” teveccühü bizleri fazlasıyla mutlu edip yorgunluğumuzu unutturdu." şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kanal 34'te Doğu Türkistan konuşulduÖnceki Haber

Kanal 34'te Doğu Türkistan konuşuldu

İstanbul'da dev operasyon: 209 gözaltı kararıSonraki Haber

İstanbul'da dev operasyon: 209 gözaltı k...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar