‘Ailenin korunması bir beka meselesidir’ diyen Erbakan’dan ‘mutabakat metni’ açıklaması!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Ailenin korunması bir beka meselesidir’ diyen Erbakan’dan ‘mutabakat metni’ açıklaması!
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim bölgelerine teşekkür ziyaretlerine Kütahya’da devam etti. Erbakan Cumhur İttifakı’na katılırken imzalanan mutabakat metnine değinerek, “AK Parti’yle seçim döneminde imzaladığımız mutabakat metnindeki maddelerin takipçisi olacağız” dedi.

Fatih Erbakan, İstanbul ve Kocaeli ziyaretlerinin ardından Kütahya’ya giderek oradaki seçmenlerine de teşekkür etti.

Erbakan Kütahya ziyaretine, Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin ve partililerle esnafları ziyaret ederek başladı.

14 Mayıs 2023 Milletvekilliği seçiminde partisine yüksek oranda oy veren Kütahyalılara teşekkür eden Erbakan, AK Parti ile imzalanan mutabakat metnine dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı:

‘Mutabakat metnindeki maddelerin uygulanmasının takipçisi olacağız’

Yeniden Refah Partisi olarak şu anda iki hedefimiz var. Bir tanesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 5 milletvekilimizle de olsa milletimizin derdine derman olabilmek. Milletimizin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtuluşuna vesile olmak. Bunun için AK Parti’yle seçim döneminde imzalamış olduğumuz mutabakat metnindeki maddelerin uygulanmasının takipçisi olacağız.

“Ekonomi alanında, sosyal politikalar alanında, dış politika alanında bizim Yeniden Refah Partisi olarak kırmızı çizgilerimizi, prensiplerimizi ifade ettiğimiz bu protokole hükümetin, yeni kabinenin bağlı kalmasını ümit ediyoruz. Çünkü bunlar milletin faydasına, milletin hayrına olan adımlardır.” diyen Erbakan, “Bunların uygulanmaması halinde de tabii ki yapıcı eleştirimizi, yapıcı muhalefetimizi, uyarılarımızı açık bir şekilde ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

Aile yapısının önemini vurgulayan Erbakan, “Ailenin korunması bir beka meselesidir” değerlendirmesinde bulundu.

Ahlak ve maneviyat ağırlıklı hedeflerine de değinen Erbakan sözlerine şöyle devam etti:

Bir ülkenin asıl gücü imanlı, inançlı evlatlarıdır. Eğitim müfredatının ahlaki kalitesi yüksek nesiller yetiştirecek hale getirilmesi medyada ahlakı bozan yayınların düzenlenmesi ailenin korunması bir beka meselesidir. Batı’dan ithal yuva yıkan aile sosyal politikalar ıslah edilmeli. İHA’ların, SİHA’ların, hızlı trenin, savaş gemilerinin yerlisini yapıyoruz. Niye beka meselemiz olan aile yasalarını da yerli ve milli yapmıyoruz? Yeniden Refah Partisi bunun için mücadele edecek.

Erbakan, konuşmasının ardından Yeniden Refah Partisine katılanlara rozet taktı.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştüÖnceki Haber

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD'li mevk...

İMEF’den “Afet Anında Habercilik ve Risk Yönetimi” PaneliSonraki Haber

İMEF’den “Afet Anında Habercilik ve Risk...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar