AK Parti'den Karamollaoğlu'na cevap: Ya sözlükteki karşılığını bilmiyorsun ya da...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'den Karamollaoğlu'na cevap: Ya sözlükteki karşılığını bilmiyorsun ya da...
Abone ol
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, isim vermeden hükümet tarafından yıllardır yapılan yatırımların yüzde 90'ının israf olduğunu savunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na cevap verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bayrampaşa’da Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve Mega Center’da vatandaşlarla buluştu.

Kabaktepe, yıllardır yapılan yatırımların yüzde 90'ının israf olduğunu belirten Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na cevap verdi.

'YA SÖZLÜKTEKİ KARŞILIĞINI BİLMİYORSUN, YA DA...'

Kabaktepe açıklamasında, ''Birisi diyor, ‘Tayyip Erdoğan’ın yaptığı yatırımlar israftır. Ben söylüyorum. Ya ‘israf’ kelimesinin sözlükteki karşılığını bilmiyorsun ya da bu memleketin gelişmesini istemiyorsun. Havaalanı, köprüler, hastaneler, yollar mı israf? 80 ile üniversite açılmış. Onlar mı israf?” şeklinde konuştu.



Programının sonunda Mega Center’da esnafla buluşan Kabaktepe’ye, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Ahmet Bilal Kıymaz ve Kemal Oğuz Kıdil eşlik etti.

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi “Evinize hoş geldiniz” diyerek karşılayan Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Adnan Şahinler, “Bizi her zaman desteklediniz. Etkinliklerimizde bizimle beraber oldunuz. Rumeli camiası adına çok teşekkür ediyorum” dedi.



Seçimler hakkında konuşan Osman Nuri Kabaktepe, “Önümüzde bir tercihimiz var. İl başkanı olarak şunu söylüyorum. 14 Mayıs Türkiye’nin olmasıyla solması arasında sloganı da koyabiliriz. Türkiye’nin olması için gayret edenler var. Solması için gayret edenler var. Partilerden bağımsız söylüyorum. Koskoca bir gemi yapmışız. ‘O gemiye ne gerek var?’ diyen insanlar var. Bu memlekette bombalar patlamıyorsa terör saldırıları olmuyorsa Suriye’de ve Irak’ta yaptığımız operasyonlara mecburuz. Birisi çıkıyor diyor ki; ‘Askerimizin Suriye ve Irak’ta ne işi var? Biz gelir gelmez o askerleri oradan çekeceğiz’. Birisi diyor, ‘Tayyip Erdoğan’ın yaptığı yatırımlar israftır. Ben söylüyorum. Ya ‘israf’ kelimesinin sözlükteki karşılığını bilmiyorsun ya da bu memleketin gelişmesini istemiyorsun. Havaalanı, köprüler, hastaneler, yollar mı israf? 80 ile üniversite açılmış. Onlar mı israf?” şeklinde konuştu.

BAYRAĞIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Rumelilere seslenen Kabaktepe, “İstanbul’un güzelliği de iyiliği de bizim Saraybosna’yı, Üsküp’ü, Arnavutluk’u, Manastır’ı, Selanik’i unutmamızla doğru orantılıdır. Tarih ve kimlik insanın hem geçmişi hem de bugünüyle barışmasıyla doğru orantılıdır. Biz bugün böyle bir ana vatan içerisinde Türkiye’nin kuzeyinde, güneyinde, batısında ve doğusundaki Evlad-ı Fatihanlar olarak bir araya geldik. Hem oradaki akrabalarımızı, komşularımızı unutmayacağız. Hem de ana vatanımızda bayrağımızın ilelebet gönderde kalması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



BAŞKAN AYDINER: BUNUN BAŞKA ÇIKAR YOLU YOK

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Biz, Rumelili hemşerilerimizle beraber bu yola devam ediyoruz. Etmeye de mecburuz. Bunun başka çıkar yolu yok. Bugün burada Rumeli’yi temsil edecek olan milletvekili adaylarımız inşallah hem Bayrampaşa’yı, hem Rumeli’yi, hem de 2’nci bölgeyi temsil edecekler. Burada iki tane adayımız var. Ben biliyorum ki; Rumeli coğrafyası, dünya lideri Cumhurbaşkanımızla beraber ilk günden bugüne kadar maddi ve manevi desteklerle birlikte orada bulunan başta Boşnak, Arnavut ve Türk kardeşlerimizin dimdik ayakta durmalarına sebebiyet verdi. Yapmış olduğu anlaşmalarla ve yapmış olduğu yatırımlarla Türkiye Cumhuriyeti, Rumeli ile nasıl bir köprü görevi görmüş ise bu milletvekillerimiz de inşallah Bayrampaşa ve Rumeli coğrafyasıyla Türkiye’yi bir köprü olarak temsil edeceklerdir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Murat Marap: Milli Görüş Mecliste OlmalıÖnceki Haber

Murat Marap: Milli Görüş Mecliste Olmalı

Malatya'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiSonraki Haber

Malatya'da 4.0 büyüklüğünde deprem meyda...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar