Amasya’da İlkokul Öğrencisi Mıkkırdı’nın Hayali Gerçek Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Amasya’da İlkokul Öğrencisi Mıkkırdı’nın Hayali Gerçek Oldu
Abone ol
Amasya Bahçeleriçi Şehit Recep Gülen İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Oğuz Kağan Mıkkırdı'nın hayali Amasya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçeğe dönüştürüldü.

Bahçeleriçi Şehit Recep Gülen İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi olan Oğuz Kağan Mıkkırdı’nın (6) öğretmenine trafik polisi olmayı hayal ettiğini söylediği video ile hayalleri gerçek oldu. Videoyu Amasya İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabına gönderen Oğuz Kağan Mıkkırdı’nın annesi, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’un talimatı ile İl Emniyet Müdürlüğüne davet edildi.


Polis ekipleri Oğuz Kağan’ı trafik eğitim parkında misafir etmesinin ardından Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından polis kıyafeti giydirilen Oğuz Kağan Mıkkırdı’ya akülü arabalarla trafik eğitim parkurunda tur attırıldı.


Trafik polisi olmanın en büyük hayali olduğunu söyleyen Oğuz Kağan Mıkkırdı, “Trafikçi abiler gibi polis yeleği giymek istedim. Polis amcalar da bana trafik polisi kıyafeti hediye edip giydirdi. Çok mutlu oldum, onlara teşekkür ederim” dedi. Oğuz Kaan Mıkkırdı’nın annesi Gülsüm Mıkkırdı ise yaşananları anlatarak “6 yaşında bir oğlum var, 1'inci sınıfa gidiyor. Polisleri çok seviyor. İlerde hayali trafik polisi olmaktı. Öğretmeni okulda meslekler konusu işlerken oğlum, 'trafik polisi olmak' diyor. Öğretmeni de bu hayaliyle ilgili kısa bir video çekiyor. Bunun üzerine ben de videoyu emniyetin sosyal medya sayfasına attım. Sağ olsunlar kısa sürede emniyetten dönüş yapılıp Trafik Şube'ye davet edildik. Burada oğlum Oğuz Kağan’a trafik polisi kıyafeti giydirip, trafik polisi otosuna bindirdiler. Oğlumun hayalini gerçekleştirdikleri için Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İSRAİL'E DARBE, 10 İSRAİL MİLİTANI ÖLDÜRÜLDÜÖnceki Haber

İSRAİL'E DARBE, 10 İSRAİL MİLİTANI ÖLDÜR...

Jandarma Komandolar Eğitimde Hedefleri 12’den VurduSonraki Haber

Jandarma Komandolar Eğitimde Hedefleri 1...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar