Avrupa Erbakan Vakfı Eğitim Kampı başarıyla tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avrupa Erbakan Vakfı Eğitim Kampı başarıyla tamamlandı
Abone ol
Erbakan Vakfı Avrupa tarafından gerçekleştirilen “Özel Eğitim Programı” İstanbul'da gerçekleştirildi.

Avrupa Koordinatörü Halid Erdemir Başkanlığında  Avrupa ülke ve eyalet  Vakıf temsilcilerinin katıldığı eğitim kampında yoğun bir program uygulandı.

Erbakan Vakfı Avrupa Koordinatörlüğü  tarafından gerçekleştirilen “Özel Eğitim Programı” İstanbul Zeytinburnu'nda bir otelde 25-26-27 Şubat tarihlerinde gerçekleştirildi.

Özel Eğitim Programına katılan Avrupa Koordinatörü Halid Erdemir, Almanya ülke Temsilcisi Sedat Köse, Avusturya Temsilcisi Serkan Ersoy, Fransa Temsilcisi Mehmet Acıyan, İsviçre Temsicisi Fatih Dönmez, İngiltere Temsilcisi İsmail Karakaş, Berlin, Bremen, NRW Temsicileri ve ülke yönetim kurulu üyelerinden oluşan 50 kişi katıldı.

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden İstanbul'da bulunan Otelde buluşan Erbakan Vakfı Avrupa Koordinatörlüğüne bağlı Avrupa ülke ve eyalet vakıf Temsilcileri  25 Şubat Cuma namazında Çamlıca Camii'nde Cuma namazı kıldı. Çamlıca Camii İmam Hatibi Hafız İshak Danış hocayı ziyaret etti.


Ardından Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Numan Balcı ile buluştu, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret eden heyet, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hüseyin Terzi ile görüştü.


Eğitim Programının ikinci gününde yoğun bir program içeriği ile devam edildi.


Merhum Necmettin Erbakan Hocanın çalışma arkadaşı Gazeteci Yazar Halis Özdemir, Erbakan Hocayı ve çalışmalarını anlattı.

Adil Düzen teorisyenlerinden Doç. Dr. Süleyman Akdemir Adil paylaşım ve Adaletli bir dünya konulu dersi sundu.


Tüm gün süren eğitim programında, Naim Öztürk Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Bayburt eski Milletvekili Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, Mehmet Altınöz (Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı / ERBAKAN Vakfı Mütevelli Heyeti.)

Erbakan Vakfı Genel Sekreteri ve Yeniden Refah Partisi Dış ilişkilerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Araştırmacı Gazeteci Yazar  Doğan Bekin, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu  seminer verdi.

Avrupa Koordinatörlüğüne bağlı Avrupa ülke ve eyalet  Vakıf Temsilcilerinin Eğitim programının son gününe katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan: "Dünya Siyonizminin kendi inançları çerçevesinde tüm insanlığı kendisine köle yapmak için çalıştığını, buna mukabil İslam coğrafyasının çeşitli sorunlarla birbirinden uzaklaştırıldığını hatta düşman edildiğini dile getiren Dr. Fatih Erbakan, bizler Milli Görüşçüler ve Erbakan Vakfı mensupları olarak tarihi bir rol üstlenmek ve merhum liderimiz Erbakan Hocamızın 40 yıl boyunca yaptığı gibi İslam dünyasını birleştirmek, dünya siyonizminin oyunlarını bozmak ve Yeni Bir Dünya kurmak için var gücümüzle çalışmak zorundayız" dedi.

Eğitimin son gününde  Avrupa Erbakan Vakfı Temsilcileri, Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan Hocamızı vefatının 11. sene-i devriyesinde, kabri başında Kur’an tilaveti ve dualarla andı.

Heyet Otobüs ile Sakarya'ya hareket ederek Sakarya'da  "Nesillere İstikamet Veren Erbakan" Erbakan’ı anma ve anlama programına katıdı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erbakan'dan anlamlı ziyaretÖnceki Haber

Erbakan'dan anlamlı ziyaret

MSB'den 'Zeliha Nine' için başsağlığı mesajıSonraki Haber

MSB'den 'Zeliha Nine' için başsağlığı me...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar