Bakan Soylu’dan İYİ Parti binasına açılan ateşten Erdoğan'ı sorumlu tutan Akşener’e tepki: Siyasi fırsatçılık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Soylu’dan İYİ Parti binasına açılan ateşten Erdoğan'ı sorumlu tutan Akşener’e tepki: Siyasi fırsatçılık
Abone ol
Masada yaşanan krizin ardından oyları dibe vuran İYİ Parti, şüpheli bir provokasyonla yeniden kendini gündeme getirdi. İYİ Parti İstanbul İl binasına ateş açıldı. Emniyet ekipleri, titiz bir çalışma başlatırken, Akşener'in saldırıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorumlu tutmasına tepkiler gecikmedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis ekiplerinin titizlikle tahkikat başlattığını ve olayın failinin araştırıldığını belirterek, "Olayı aydınlatmak için Polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da Merter İş Merkezi'nde bulunan İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı, bu sabah saatlerinde kurşunlandı. Binanın penceresine isabet eden kurşun büyük korkuya neden oldu. Kurşun, kafeteryanın cam bölmesinden girerek koltuğa saplandı.

Ekipler harekete geçti

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yapılan saldırı, polis ekiplerini harekete geçirdi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ederken, Genel Başkan Meral Akşener de saldırının düzenlendiği parti binasına geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösterdi

Öncesinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akşener, şu ifadelere yer verdi: "Devri iktidarınızda; evime, dava arkadaşlarıma yönelen tüm saldırılar cezasız kalmıştı. Bugün de İstanbul İl Başkanlığımıza silahlı saldırı düzenlendi Recep Bey! Tehditlerini vazife bilerek üzerimize gelen kurşunları çek; eğer geleceksen, sen gel."

'Husumet yöneltmek provokasyondur'

Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef göstermesine tepkiler gecikmedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İYİ Parti İl Binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır."

Kaynak:Yenişafak

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis’te şehit aileleri, gaziler ve depremzedelerle iftar programında konuştuÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis’te şehit ai...

SİVAS BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN SÜPRİZ ADAY ADAYISonraki Haber

SİVAS BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN SÜPRİZ A...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar