Başakşehir'in maçı bugün 20.55'te başlayacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başakşehir'in maçı bugün 20.55'te başlayacak!
Abone ol
Temsilcimiz Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 6. haftasındaki erteleme maçında bugün bir kez daha Paris Saint-Germain karşısına çıkıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki Paris Saint-Germain-Medipol Başakşehir maçında dördüncü hakem Rumen Sebastian Coltescu'nun, turuncu-lacivertli ekibin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı söylemde bulunması sebebiyle 9 Aralık Çarşamba gününe ertelendi. Saat 20:55'te kaldığı yerden başlayacak olan mücadele beIN SPORTS HD1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Mücadelede yeni bir hakem ekibi görev alacak. UEFA bu karşılaşmaya Hollandalı hakem Danny Makkelie'yi atadı. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hollanda'dan Mario Diks ve Polonya'dan Marcin Boniek yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Polonya'dan Bartosz Frankowski olacak.

Başakşehir ve PSG'den dayanışma örneği

Başakşehir ile PSG, Rumen hakem Sebastian Coltescu'nun Pierre Webo'ya yönelik ırkçı söylemin yönelik tepkileriyle dayanışma örneği sergiledi.

Coltescu'nun Webo'ya yönelik ırkçı söylemi sonrası Medipol Başakşehir sahadan çekilip maça devam etmeme kararı alırken, PSG de paylaşımlarıyla turuncu-lacivertli takıma destek verdi.

PSG örnek dayanışma örneğini bugün de sürdürdü ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ırkçı söyleme bir kez daha tepki gösterdi.

Fransız kulübü, "#NoToRacism" etiketiyle yaptığı paylaşımda, maçın bugün kaldığı yerden oynanmasına göndermede bulunarak, "Bu akşam harika bir maç olsun!" ifadesine yer verdi.

Medipol Başakşehir ise Twitter hesabında aynı etiketi kullanarak, "Biz bir aileyiz" ifadesini paylaştı. 

Turuncu-lacivertli kulüp ayrıca "Başakşehir her zaman ırkçılığın karşısında!" paylaşımını yaptı.

PARIS SAINT-GERMAIN - BAŞAKŞEHİR

İLK 11'LER!

PSG: Navas, Kimpembe, Marquinhos, Veratti, Mbappe, Paredes, Neymar, Rafinha, Danilo, Florenzi, Bakker

BAŞAKŞEHİR: Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Rafael, Mehmet Topal, Berkay Özcan, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Gulbrandsen, Deniz Türüç, Ponck, Crivelli

HAKEM: Ovidiu Hategan
STAT: Parc des Princes
SAAT: 20.55
YAYIN: beIN Sports 1


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri'nden 81 ile yeni genelge!Önceki Haber

İçişleri'nden 81 ile yeni genelge!

Günlük Covid-19 Raporu AçıklandıSonraki Haber

Günlük Covid-19 Raporu Açıklandı

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar