Bilal Bostancı; 'Karabük kaderine terk edilmemeli'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilal Bostancı; 'Karabük kaderine terk edilmemeli'
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı Bilal Bostancı, Karabük ilinin sorunları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bostancı; "Yerel yönetimde Yeniden Refah Partisi'nin hizmetlerini halkımıza yansıtacağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı Bilal Bostancı teşkilat çalışmaları ve bağlı bulunduğu ilin srunlarını dile getiridi.

Bostancı yaptığı açıklamada: "Yeniden Refah Partisi Safranbolu ilçesi 2. Olağan Kongresini gerçekleştirdik. Yani buradan şunu anlamalıyız ki Yeniden Refah Partisi teşkilatları dur durak bilmeden gayretle sürekli çalışmaya devam ediyor. Özellikle bu kongremize katılan tüm katılımcılara, dava kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

Karabük'ün yol sorunu çözülmeli


Bstancı; "Asıl meselemiz şu; her Salı günü yapmaya başladığımız husus, yerel konuların değerlendirilmesi hususudur. Merkez ilçemizden, diğer bütün ilçelerimize kadar hangi ilçemizin sorunu varsa değerlendirip çözüm bulunmasını isteyeceğiz. Geçtiğimiz hafta yol konusunu değerlendirmiştik ve bir örnek vermiştik. Bahsettiğimiz Yeşil Mahallemizin bağlantı yolunun bozukluğunu değerlendirmiş ve çözüm bulunmasını istemiştik. Bizleri ve partimizi takip edenlerin bize geri dönüşleri oldu. Dediler ki “ Başkanım, Karabük’ün sadece o yolu değil bütün yolları bozuk, ana caddelerden, ara caddelere kadar bütün asfalt berbat halde, lütfen bu konuyu da dile getirin.” Biz de bu konuda duyarsız kalamıyoruz" dedi. 

Alt yapı çalışmalarının yapıldığını biliyoruz, fakat, bozulan yolun yenisi yapılmaz mı? Kaderine mi terk edilecek bozulan yollar? Halkımız çamur ve çukur sefaleti çekmekte diyen Bostancı, "Muhterem yetkililere, Karabük Belediyesine, çağrıda bulunuyoruz, Bozmak kolay fakat yapmak zor, bunu biliyoruz. Lütfen artık bir asfalt şirketi ile anlaşma yapın da şu Karabük halkının yol çilesini bir çözün. Gerçekten bütün mahalle ana cadde ve ara caddeleri berbat halde" dedi.

İvedilikle sağlıklı Balık Hali yapılmalı


Diğer bir sorun da balık hali konusu olduğunu belirten Bilal Bostancı;"Mevcut balık hali esnafı dediler ki “Karabük’te balık kültürü yok. Çünkü Karabüklü balık alacağı balık halini görmüyor. Bir binanın sığınağı olarak yapılan alanda, fabrikaya bakan kısımda balık hali yapıldı. Yerleşim alanı çok kötü. Bizler de esnafız, yaşamaya çalışıyoruz. Lütfen bu konuyu da dile getirin”. Biz de diyoruz ki, çok da haklılar, en azından herkesin görebileceği, belki üst katında balık restoranlarının olduğu bir balık hali Karabük’te balıkçı esnaf için ve Karabük halkı için ciddi bir ihtiyaç. Biz söylüyoruz, yetkililer değerlendirip gereğini yapsınlar" dedi.

Karabük'te Ulaşım ücretleri iyileştirilmeye gidilmeli


Bostancı; "Karabük Merkez ilçe nüfusu yaklaşık 120 bin. Çok yakın ilçemiz Safranbolu’nun nüfusu yaklaşık 50 bin ve bir o kadar da öğrenci var. Bu ilçemiz ile beraber yaklaşık 220 bin insan yapıyor. Halkımızın en büyük sorunlarından biri de ulaşım sorunu. Çünkü Karabük’te ulaşım gerçekten pahalı. Elbette akaryakıt fiyatları, yedek parça fiyatları yüksek, bunu biliyoruz, Fakat belediyemizin, hat ve plaka kiraları da yüksek maliyetli. En azından bu kira ücretlerinde bir iyileştirmeye gidilmesi esnafımızın da halkımızın da ulaşım sorununu bir nebze olsun çözecek, nefes almasına vesile olacaktır" dedi.


Bilal Bostancı; "Belediyemizden, pandemi döneminde işi iyice bozulan, maddi olarak sıkılan daralan esnafın ve özellikle halkın yaşayabilmesi için tabela parası gibi, kira ücretleri gibi bazı ücretlerden en azından bir nebze olsun feragat etmesini bekliyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi olarak yapacağımız işlerle halkımıza hizmet edeceğiz.


Bizler Yeniden Refah Partisi olarak daima ayakta, halkımızın hizmetine faydamız olması için hazır ve nazırız diyen İl Başkanı Bostancı, "Biz hem esnafımızın hem de halkımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle bu belediyeye veya diğer yetkililere ihtiyacımız ne ise yaptırmaya çalışacağız. Yok eğer yapmazlarsa, biz geldiğimizde biz yapacağız inşaallah. Zaten görünen o ki, biz gelmeyince bu işler çözülmeyecek. Merak etmeyin, biz varız inşaallah. Önümüzdeki ilk yerel seçimde, Yeniden Refah Partisi Yerel Yönetimlerde sesini duyuracak, seçimi kazanacak ve  çok güzel hizmetlere imza atacaktır" ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronavirüs Vaka, Hasta, ölü sayısı açıklandıÖnceki Haber

Koronavirüs Vaka, Hasta, ölü sayısı açık...

Erbakan'dan Hükümete, 'Milyonlarca yuvayı yıkan 6284'ü kaldırın' çağrısıSonraki Haber

Erbakan'dan Hükümete, 'Milyonlarca yuvay...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar