Bilal Kaya, aday adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilal Kaya, aday adaylığını açıkladı
Abone ol
Almanya’nın Kassel kentinde dünyaya gelen Yeniden Refah Partisi Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Bilal Kaya, Yeniden Refah Partisi Konya milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Bilal Kaya kimdir?

Bilal Kaya 17.11.1980 tarihinde Almanya’nın Kassel şehrinde doğdu. 1998 yılında Almanya Kassel şehrinde (Paul-Julus-von-Reuter-Schule) de lise ekonomi bölümünü bitirdi. Berlin’de demiryolları teknik özel eğitimi aldı ve tren işletmesi, fren deneme yetkili kullanıcı ve test edici, seyahat tren / lokomotif araç kontrolcüsü sınavlarını başarı ile tamamladı. 2015 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Kaya, ÇSGB’de 3 ay çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak görev yaptıktan sonra Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce düzenlenen İşbaşı Eğitim Programı eğitimlerini başarı ile tamamladı. Yeniden Refah Partisi’nin kurulduğu andan itibaren Esenyurt ve Avcılar teşkilatlarında görev aldıktan sonra Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Bilal Kaya, neden Konya’dan adayadayı olduğunu ve projelerini  açıkladı: “Belde-i Muhayyere olan Konya´dan, milletimizin öz bağrından çıkmış Milli Görüş Hareketinin yegane temsilcisi Yeniden Refah Partimizden milletvekili aday adaylık başvurumuzu resmi olarak yapıyoruz biiznillah. Merhum Milli Görüş Lideri Erbakan’ın tarifi ile niçin Konya: Konya, Anadolu’daki ilk merkezdir. Selçuklu merkezidir. Bizim davamızın sembolüdür. Belde-i muhayyeredir. Büyük Selçuklu payitahtıdır. Haçlı seferlerini püskürten merkezdir. Yani iş birlikçileri püskürtmüş. Konya’nın manası çok büyük. Mevlânâ’nın şehri. Bu itibarla Besmeleyi Konya’dan çektik. Milletvekili olduktan sonra Konya’yı dünya çağrı merkezi başkenti yapacağız. Uzmanlık alanım olan demiryollarını geliştirmek için projelerimiz hazır. Aynı zamanda özellikle yaşlılar ve hastalar için rehabilitasyon merkezinin taslağını hazırladık.”


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Akşener'e büyük tepki: Tonlarca rezene çayı içse de hazmedemezÖnceki Haber

Akşener'e büyük tepki: Tonlarca rezene ç...

PKK'nın umudu Kılıçdaroğlu ve seçim! Teröristler vali olarak atanacak...Listeler hazırSonraki Haber

PKK'nın umudu Kılıçdaroğlu ve seçim! Ter...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar