Cemil Çolak; Çay, bu yörenin olmazsa olmazıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cemil Çolak; Çay, bu yörenin olmazsa olmazıdır
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak Kalkandere İlçe Teşkilatı'nın iftar yemeğine katılım gösterdi. İftar yemeğimin ardından konuşan Çolak burada yaptığı konuşmada; "ALLAH, namazlarımızı, oruçlarımızı, sadakalarımızı ve niyetlerimizi kabul eylesin" dedi.

İftar yemeğinin ardından yöre halkına seslenen Genel Başkan Yardımcısı Çolak, Öncelikle bu akşam verilen iftar yemeğinden dolayı emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak bu akşam burada olduğu gibi Türkiye'nin tüm illerinde ve ilçelerinde iftar ve iftardan sonra halkla kucaklaşma programımız var. Bende bu yörenin evladı olarak bu akşam sizlerle beraberim" dedi.

Bu yörenin olmazsa olmazı Çay'dır

Hangi ili geziyorsam, hangi ilçeye gitmiş isem sağcısı da solcusu da "ALLAH Erbakan'dan razı olsun" dediğini belirten Çolak; Cumhuriyet tarihinde rahmetli Erbakan hoca, Çay'a 11 aylık iktidarında yüzde 110 zam veren tek kişidir. Biz de Yeniden Refah Partisi olarak diyoruz ki; bu kötü gidişat bizim kaderimiz değildir. Çay'a en az 10 lira verilmelidir. Bu bizim hakkımızdır. Akaryakıta, doğalgaza, elektriğe zam üstüne zam geldi. Bütün mali giderler arttı. Bugün bile bir yevmiyecinin günlüğü 400 lira oldu. Bu iktidarın Çay'a 5 lira, 6 lira vermesinden bu yöre insanı ne kazanacak? Gider fiyatları arttıkça çayımızın da değeri artmalı. Bu yörenin halkı her şeyini çaya borçludur. O nedenle diyoruz ki, Çay bizim için, bu yöre için olmazsa olmazımızdır"

Yüzde 100 oranında zam vereceğiz

Dün nasıl Erbakan hocam Çay'a yüzde 110 zam vermiş ise, bugün de genel başkanımız Fatih Erbakan Bey'de Çay'a yüzde 100 oranında yükselteceği söylüyor. Yine dün Erbakan Hoca, memura, işçiye, dula, yetime zam verdiyse inanın bugünde Fatih Erbakan öncülüğünde Yeniden Refah Partisi olarak bu zamları yine biz vereceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Erbakan’dan ‘Ramazan Bayramı’ mesajıÖnceki Haber

Fatih Erbakan’dan ‘Ramazan Bayramı’ mesa...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” mesajıSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “1 Mayıs Emek...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar