CHP'li Aylin Nazlıaka hakkında suç duyurusu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Aylin Nazlıaka hakkında suç duyurusu!
Abone ol
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın depremde refekatsiz bir çocuğu 3.şahıslara teslim ettiğine yönelik açıklamasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katıldığı bir televizyon programında refakatsiz bir çocuğu 3'üncü kişilere teslim ettiğini iddia ettiği hatırlatılarak, çocukların her türlü ihmal ve istismardan korunarak sağlıklı gelişimini  temin etmek, müreffeh bir Türkiye’ye hazırlamak için gerekli planlamaların ve çalışmaların bakanlık olarak titiz şekilde koordine edildiği belirtildi.

BAKANLIKTAN SUÇ DUYURUSU

Bu kapsamda, çocukların ruhsal ve bedensel gelişimleri için bütün imkanların seferber edildiği kaydedilerek, "Bir parti görevlisinin tamamen kanunlarımıza aykırı olacak şekilde, görev ve yetkisi olmadığı halde deprem nedeniyle refakatsiz kalan çocukları bakanlığımızın bilgisi ve izni olmadan aile yanına yerleştirdiklerini açık bir şekilde ifade etmesine göz yumamayız. Söz konusu şahıs televizyon programında yaptığı konuşmasında, refakatsiz kalan çocukların bakanlığın himayesi altına alınması gerektiği hususunu bilmesi ve bu hususu yayın esnasında açıkça beyan etmesine rağmen, çocuk yaşta bir evladımızı güvenilirliğinden emin olunmayan 3'üncü şahıslara yasadışı bir şekilde teslim ettiklerini açıkça ifade etmiştir. Bu nedenle bakanlığımızca söz konusu şahıs hakkında kamu davası açılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.

BAKANLIK DAHA ÖNCE NAZLIAKA'NIN AÇIKLAMALARINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Çocuklarımızın her  türlü  ihmal  ve  istismardan  korunarak  sağlıklı  gelişimini  temin etmek, onları müreffeh bir Türkiye’ye hazırlamak için gerekli planlamaları ve çalışmaları Bakanlık olarak titiz bir şekilde koordine etmekteyiz.

Bu kapsamda çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimleri için bütün imkânlarımızı seferber ederken, bir parti görevlisinin tamamen kanunlarımıza aykırı olacak şekilde, görev ve yetkisi olmadığı halde deprem nedeniyle refakatsiz kalan çocukları Bakanlığımızın bilgisi ve izni olmadan aile yanına yerleştirdiklerini açık bir şekilde ifade etmesine göz yumamayız.

Söz konusu şahıs televizyon programında yaptığı konuşmasında, refakatsiz kalan çocukların Bakanlığın himayesi altına alınması gerektiği hususunu bilmesi ve bu hususu yayın esnasında açıkça beyan etmesine rağmen, çocuk yaşta bir evladımızı güvenilirliğinden emin olunmayan 3. şahıslara yasadışı bir şekilde teslim ettiklerini açıkça ifade etmiştir. 

Bu nedenle Bakanlığımızca söz konusu şahıs hakkında kamu davası açılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son Dakika: Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in konuşmasına ilk tepki!Önceki Haber

Son Dakika: Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in...

Akşener masayı dağıttı! Saadet, Deva, Gelecek ve DP'den son dakika açıklamasıSonraki Haber

Akşener masayı dağıttı! Saadet, Deva, Ge...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar