Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da gençlerle bir araya geldi: Bizimki TEKNOFEST kuşağı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da gençlerle bir araya geldi: Bizimki TEKNOFEST kuşağı
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Gençlerle aramıza girmeye kalkanlara diyoruz ki siz kendi işinize bakın. Biz gençlerle aramıza kimseyi sokmayız. Ben yeni bir terim ortaya koydum. Bizimki TEKNOFEST kuşağı." ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından gençlerin söylediği şarkılara eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Adana'da toplu fabrika açılışı yaptı. Partisinin Genişletilmiş İl Toplantısı'nda partililere ve vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra gençlerle bir araya geldi.

GENÇLERLE TÜRKÜ SESLENDİRDİ

Yeni Adana Müzesi'nde gerçekleşen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle birlikte Aşık Veysel'in 'Uzun ince bir yoldayım' türküsünü seslendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle türkü gecesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle türkü gecesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da akşam saatlerinde gençlerle buluştu. Gençlerle birlikte yorgunluğunu atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kimi zaman da türkülere kendisi eşlik etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Ben bu yolda gençlerle yürüdüm ve gençlerle netice aldım. İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı olurken de gençlerleydim, Başbakanlık görevimde de çalışma arkadaşlarımın büyük kısmı gençlerden oldu. Cumhurbaşkanı oldum işte yine gençlerleyim. Bir gün Külliye'ye yolunuz düşerse orada da çalışma arkadaşlarımızın çoğunun gençlerden oluştuğunu göreceksiniz. Sizlerin hayat sevince, umudu, vizyonu daha çok çalışma şevki veriyor.

"BEN YENİ BİR TERİM ORTAYA KOYUM, BİZİMKİ TEKNOFEST KUŞAĞI"

Gençlerle aramıza girmeye kalkanlara diyoruz ki siz kendi işinize bakın. Biz gençlerle aramıza kimseyi sokmayız. Ben yeni bir terim ortaya koydum. Bizimki TEKNOFEST kuşağı.

"BİR TEŞEKKÜR ETMEZ Mİ YA İNSAN"

Ülkemizde yönetime geldiğimizden beri yaptığımız onca esere rağmen bize kin ve nefretleri artan bir kesim var. Peki öyleyse bize bitip tükenmez husumetle saldırıyorlar biliyor musunuz? Bay Kemal İzmir Milletvekili, İstanbul'dan şu anda İzmir'e 3,5 saatte varıyorsun. Peki bir teşekkürü var mı? Yok. Bu pırıl pırıl yollar, 7 saatte giden bu yol, 3,5 saate düşmüşse burada bir teşekkür etmez mi insan.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da gençlerle türkü söyledi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da gençlerle türkü söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da akşam saatlerinde gençlerle buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada gençlerle birlikte Aşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü seslendirdi.

"2053'ÜN YEŞİL KALKINMA PROJESİNİ DE İLAN ETTİK"

Çünkü bunlar bizim gençlerimizi kendi kökleriyle kendi değerleriyle buluşturmamıza tahammül edemiyorlar. Geçtiğimiz günlerde Paris İklim Anlaşmasını onayladık. Sizlere bırakacağımız 2053'ün Yeşil Kalkınma Projesini de ilan ettik. Bu adımı başkası atsaydı bunu dünyada yere göğe sığdıramazlardı. Ama biz yaptığımız için sağır kesildiler."

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra gençlerin sorularını yanıtladı:

(Yeşil Kalkınma Projesiyle ilgili) "Tüm dünya gerçekten İklim değişikliği noktasında büyük bir tehdidin altında. Bizim tedbirlerimiz neler. Şu anda gayretlerimiz daha çok barajlarımızın sayısını artırmak ve bir de yoğun bir şekilde kapalı sistemlere geçmek. Eğer açık sistem kalacak olursak ki 20 yıl önce bu böyleydi. Kapalı sisteme geçme çalışmalarını yoğunlaştırdık. Açık sistemde buharlaşma nedeniyle yüzde 60 kayıp var. Bu kayıpla tehdit artarak devam edecek. Buna yönelik yatırımlarımızı daha fazla yaparak kapalı sistemle bunu büyük oranda kurtarmış olacağız ve başka çaremiz yok."

Kaynak:Yenişafak

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fırat Kalkanı bölgesinde bir şehidimiz varÖnceki Haber

Fırat Kalkanı bölgesinde bir şehidimiz v...

Fatih Erbakan, İmamoğlu, Babacan ve Davutoğlu'nu yerden yere vurduSonraki Haber

Fatih Erbakan, İmamoğlu, Babacan ve Davu...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar