Diyarbakırlı Ramazan Böçkün akıl hastanesine yatırıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırlı Ramazan Böçkün akıl hastanesine yatırıldı!
Abone ol
Adı ve yaptığı konuşmaların video kayıtları ülkeleri aşan, youtube'da en çok izlenen videolar arasına giren, dünya medyasının ilgi gösterdiği Filozofça yaptığı konuşmalarla hayret uyandıran isim Diyarbakır'lı Ramazan Böçkün, akıl hastanesine yatırıldı! Kamuoyu yaşanan bu gelişme karşısında şaşkın ve açıklama bekliyor! Tepki çok büyük!

Diyarbakır'da dikkat çeken kimliği ile tanınan Ramazan Böçkün, uğradığı iftiralar sonrası akıl hastanesine yatırıldı.

 

Daha çok Ulu Cami çevresinde yaptığı konuşmalarla tanınan ve  sevilen Ramazan Böçkün'ün, ''İslami davet çalışmalarından dolayı şikayet edildiği'' iddia edildi. Böçkün, 2016 yılında gözaltına alınmış ve süregelen davada Diyarbakır 13’üncü Asliye Ceza Mahkemesi Böçkün hakkındaki davayı ''psikolojik tedavi görmesi'' yönünde kararla sonuçlandırdığı ortaya çıktı. 

 

Böçkün'ün davaya yaptığı itirazın ret edildiği ve  polis zoruyla Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Psikiyatri Bölümünde götürüldüğü bilgileri gündeme yansıdı. 2 haftayı aşkın psikiyatri hastaların arasında kalan Ramazan Böçkün, herhangi bir ruhi, ruhsal ve psikolojik sorunun olmadığını, İslam'ı anlatma dışında başka bir gayesinin de bulunmadığını söylediğide gelen bilgiler arasında. Ramazan Böçkün, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle özetledi; "Misyonerlik faaliyetleri görmezden geliniyor!"

 

"Misyonerler, her tarafta İslam'a karşı faaliyet yapıyorlar. Para karşılığı insanları Hristiyan yapmaya kalkıyorlar. Bunlar görmezlikten geliniyor. Fuhuş ve misyonerlik serbest, İslam’ı tebliğ yasak. Ben kimseden zorla İslam'ı kabul etmelerini istemiyorum. Öneri sunuyorum. Ben onlara yumuşak bir dille buranın Camii ve Harem-i Şerif olduğunu anlatıyorum. Edeple gelen lütufla gider.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Selçuk: “Son 5 Senede, 4 Milyon 626 Bin 243 Annemize 2 Milyar 399 Milyon 48 Bin Lira Doğum Yardımı Ödemesi Gerçekleştirdik”Önceki Haber

Bakan Selçuk: “Son 5 Senede, 4 Milyon 62...

Bakan Selçuk: “Türkiye'nin İlk Aile Temelli Ulusal Erken Müdahale Programı Geliştiriliyor”Sonraki Haber

Bakan Selçuk: “Türkiye'nin İlk Aile Teme...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar