Doç. Dr. Mehmet Fatih Bayramoğlu Yeniden Refah Partisi'nden Milletvekili Aday Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doç. Dr. Mehmet Fatih Bayramoğlu Yeniden Refah Partisi'nden Milletvekili Aday Adayı oldu
Abone ol
Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Bayramoğlu Yeniden Refah Partisi'nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Bayramoğlu İstanbul 1. Bölgeden milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Yeniden büyük Türkiye için çalışacaklarını belirten Bayramoğlu; "Genel Başkanımızın dediği gibi bizler Yeniden Refah Partisi olarak seçim tarihi ile ilgili tartışmalara asla girmedik. Sanki bu Pazar seçim olacakmış gibi çalıştık" dedi.

Bayramoğlu yaptığı açıklamada; "Genel Başkanımız Fatih Erbakan ile yeniden büyük Türkiye'nin temellerini atacağız" ifadelerini kullandı.

 

Doç  Dr. Mehmet Fatih Bayramoğlu kimdir;

ÖZGEÇMİŞ Siyasi Kariyeri Mehmet Fatih Bayramoğlu, henüz Yeniden Refah Partisi kurulmamışken, bir Erbakan Gönüllüsü olarak Erbakan Vakfı bünyesinde çalışmalarda bulunmuştur. Partimizin kuruluşuyla birlikte Erbakan Vakfı Zonguldak İl Başkanlığı görevini yürütmüştür. Zonguldak İl Başkanlığı’nın ve bazı ilçe teşkilatlarının kuruluşunda önemli katkılar sunmuştur. Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşuyla birlikte Genel Merkez Eğitim Komisyonu Üyeliği ve Hatipliği, Genel Merkez Milli Siyaset Kurulları Milli Eğitim ve Yükseköğretim Politikaları Kurul Başkanlığı görevlerine getirilmiştir. Genel Merkez Gençlik Kolları, İl ve İlçe Teşkilatlarına eğitimler vermiştir. Ayrıca Milli Siyaset Akademisi 1. Dönem ve 3. Dönem Eğitmenliği görevlerinde bulunmuştur. Milli Siyaset Kurulları bünyesindeki Kurul Başkanlığı kapsamında 50’ye yakın siyasi rapor hazırlamıştır. Yeniden Refah İktidarında İlk 100 Gün Raporu’nda “Milli Eğitim ve Yüksek Öğretimde İlk 100 Gün İcraatları”nın hazırlanmasına başkanlık etmiştir. Bayramoğlu, 6 Kasım’da yapılan 2. Olağan Büyük Kongre’de Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın tensipleri ile Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi listesinde yer almış ve tüm delegelerin oyunu alarak seçilmiştir. Bayramoğlu, Yeniden Refah Partisi’ndeki tüm görevlerini sürdürmekle birlikte Genel Merkez Siyasi İşler Başkan Yardımcılığı görevini de icra etmektedir.

 

Akademik Kariyeri

Mehmet Fatih Bayramoğlu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesidir. Finans Doçenti olan Bayramoğlu; ilk ve orta öğrenimini Karabük’te tamamlamıştır. Lisans öğrenimini 2002 yılında Pamukkale Üniversitesi İşletme Bölümü’nde, Yüksek Lisans öğrenimini 2007 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde İşletme alanında, Doktora öğrenimini ise 2012 yılında Marmara Üniversitesi’nde Muhasebe ve Finansman alanında tamamlamıştır. Tamamlamış olduğu yüksek lisans tezi ve doktora tezi İktisadi Araştırmalar Vakfı Ünal Aysal Lisansüstü Tez Yarışmasında birincilik ödüllerine layık görülmüştür. Bayramoğlu’nun temel çalışma alanları, yatırım projeleri geliştirme ve finansal yapılabilirlik araştırmalarıdır.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 2005-2007 yıllarında Araştırma Görevlisi, 2013-2018 yıllarında Doktor Öğretim Üyesi ve 2018 yılından itibaren Finans Doçenti olarak görevlerde bulunmuştur. Üniversitesinde hizmet verdiği süre içerisinde; Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcılığı, Karadeniz Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği, İletişim Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Denizcilik Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sürekli Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Sürekli Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptığı yıllarda, geliştirmiş olduğu proje ile Çocuk Üniversitesi’ni ve Genç Akademi’yi kurarak, 2 dönem koordinatörlüğünü gerçekleştirmiş, Zonguldak ve çevre illerden gelen çocuklarımızın ve gençlerimizin bilim insanlarıyla buluşmasını sağlayan projeye imza atmıştır.

Mehmet Fatih Bayramoğlu’nun; TÜBİTAK, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde fonlanan proje çalışmaları bulunmaktadır. Bayramoğlu, hâlihazırda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yürütme Kurulu Üyeliği ve AR-GE ve Proje Destek Koordinatörlüğü Yürütme Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Özel sektörde ise gençlik yıllarında aile şirketlerinde çalışmış ve kısa süreli yöneticilik yapmıştır. Yöneticiliği sırasında Karabük ili vergi rekortmenleri arasına girmiştir. Ayrıca 2 yıl süre ile Denizli’de tekstil sektöründe ihracat ve muhasebe departmanlarında yöneticilik yapmış, İstanbul’da ise 1 yıl süre ile Proje Danış A.Ş. firmasında mali analist olarak çalışmıştır. İstanbul’da, Doktora öğrenimi için bulunduğu yıllarda birçok bankaya ve işletmeye danışmalık ve eğitim hizmetleri vermiştir. Ayrıca İstanbul’da bulunduğu 2007- 2012 yıllarında Bahçeşehir Üniversitesi’nde tam zamanlı olarak, Boğaziçi Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi’nde çeşitli birimlerde yarı zamanlı olarak dersler vermiştir. Hâlihazırda kentsel dönüşüm firmalarına ve çeşitli üretim firmalarına yatırım danışmanlığı ve yatırım yapılabilirlik analizleri ile ilgili danışmanlıklar vermektedir. Bayramoğlu, 2013-2015 yılları arasında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Proje Değerlendirme Komite üyeliği yapmıştır.

Hâlihazırda Milli Nizam Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmakta olan Bayramoğlu’nun 60 adet kitap, ansiklopedi, makale ve bildirisi bulunmaktadır. Akademik hayatı boyunca 14 farklı ülkede bilimsel toplantılara katılmış olup, ayrıca Amerika Birleşik Devletleri Teksas Lamar Üniversitesi’nde misafir öğretim üyesi olarak doktora sonrası çalışmalarını tamamlamıştır. Bayramoğlu iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

 

Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkileri

Mehmet Fatih Bayramoğlu, Erbakan Vakfı Zonguldak İl Başkanlığı, Eğitim-Bir-Sen Zonguldak 2 No’lu Şube Başkan Vekilliği, Muhasebe ve Finansman Öğretim Üyeleri Bilim ve Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, İlim Yayma Vakfı Üyeliği, Karaelmas Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Zonguldak İlim Yayma Cemiyeti Danışma Kurulu Üyeliği görevlerini aktif olarak sürdürmektedir. Bayramoğlu, 2019-2021 yılları arasında Zonguldak Belediyesi Kent Konseyi Üyeliği yapmıştır.

Aile Yaşamı

1981 yılı Karabük doğumlu olan Doç. Dr. Mehmet Fatih Bayramoğlu, evli olup 3 çocuk babasıdır. 


  • 0
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunus Emre Taşçı; "Gün, Genel Başkanımızın sıra dağlar gibi arkasında olma günüdür"Önceki Haber

Yunus Emre Taşçı; "Gün, Genel Başkanımız...

YSK Başkanı adayların imza sayılarını açıkladıSonraki Haber

YSK Başkanı adayların imza sayılarını aç...

Haber Yorumları

  • Recep TUNÇ28-03-2023 21:39

    Allah yolunuzu açık etsin değerli hocamTüm kalbimle başarılar dilerim???

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar