Doğan Aydal: "İktidar sadece yanlış tercihlerde bulunuyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğan Aydal: "İktidar sadece yanlış tercihlerde bulunuyor"
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Avcılar ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu basın toplantısına konuk oldu. Aydal yaptığı açılamada; "5 sene içerisinde Türkiye'yi ayağa kaldıracağımızı ifade ediyoruz .Bu mümkün ancak iktidar ise sadece yanlış tercihlerde bulunuyor." dedi.

Yeniden Refah Partisi  Avcılar ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen ve İlçe Başkanı Mustafa Demirci ve Ar-Ge'den sorumlu İlçe Başkan Yardımcısının öncülük ettiği kahvaltılı basın toplantısına AR-GE'den sorumlu Genel Başan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal'da katılım sağladı. 

 Prof. Dr. Doğan Aydal yaptığı konuşmada partisi tarafından hazırlanmış olan kTüriye'nin kalınması için hazırlamaış oldukları kitapları tanıttı.  

Prof. Dr. Doğan Aydal , “Sadece eleştiren değil çözüm ortaya koyan bir siyasetle ilgili olarak partimiz, Milli Kaynak Paketleri kitabımızı ortaya koydu. 15 maddede bir senede 150 milyar dolarlık bir kaynak nasıl bulunacak, bunun bulunmasında en önemli husus ilave vergi, zam yapmadan, milletten herhangi bir kesinti yapıp millete yük yüklemeden ve tabii ki borçlanmadan, devletin, milletin, ülkenin arazilerini, sanayi tesislerini satıp yok etmeden bu kaynaklar nasıl üretilecek, bunun kitabı ortaya konuldu. 81 ilimize yüzlerce Refah projesi kitabımız, 81 ilimizde 634 tane projenin ne olduğu, neyi amaçladığı ve nasıl bir katkı, fayda sağlayacağını ortaya koyan bir kitap” dedi.

iktidara geldiğimizde bu paketler ile 5 sene içerisinde Türkiye'yi ayağa kaldıracağımızı ifade ediyoruz diyen Aydal. "Bu mümkün mü? Evet, mümün. İşte biz bu yüzden bu itapları yazdık.İktidar ise sadece yanlış tercihlerde bulunuyor." dedi.

Kaynak: DAVAM HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muharrem Coşkun'dan Kübra Par'a 'papyon' cevabı:Önceki Haber

Muharrem Coşkun'dan Kübra Par'a 'papyon'...

Ali Seyyar: "Döviz bahane edilerek ürünlere zamlar yapılıyor"Sonraki Haber

Ali Seyyar: "Döviz bahane edilerek ürünl...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar