Doğan Bekin; "ABD Büyükelçilik binasına LGBTI paçavrasının asılması kabul edilemez"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğan Bekin; "ABD Büyükelçilik binasına LGBTI paçavrasının asılması kabul edilemez"
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin; "ABD Ankara Büyükelçilik binasına LGBT sapkınlığı bayrağının asılması kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Amerikan Büyükelçiliği'ne asılan LGBT paçavrası hakkında bir açıklama yaptı.

Bekin yaptığı açıklamada; "Her yıl Haziran ayında düzenlenen LGBTI+ Onur Ayı başlangıcı dolayısıyla , Batı’da insan hakları ve temel özgürlüklere dayandırılmaya çalışılan sözde ‘eşit hak arayışı’ kılıfı adı altında ABD Ankara Büyükelçilik binasına LGBT sapkınlığı bayrağının asılması kabul edilebilir bir durum değildir.

ABD ile nezdinde bulundukları ve akredite edildikleri Türkiye Cumhuriyeti arasında dostluk ilişkileri kurulması ve siyasi, askeri, ekonomik, kültürel, bilimsel ve diğer alanlardaki ilişkilerin ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla faaliyet göstermesi gereken ABD Büyükelçiliğinin görev, yetki anlayış ve tanımının dışına çıkarak LGBTI¬ sapkınlığı bayrağını kabul edilebilir bir durum olmasa gerek" dedi.

Doğan Bekin "ABD Büyükelçiliğinin yabancı misyon görev anlayışıyla tezatlık oluşturan bu yaklaşımı, milletimizin aile yapısı ,inanç ,manevi değerler manzumesine ve insanlık onuruna kötü örnek oluşturacak niteliktedir" dedi.

ABD'ye NOTA verilmelidir

"Bu konuyla ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti nezdinde akredite edilen ABD Büyükelçisinin görev alanı dışına çıkarak toplumun ahlaki yapısını bozmaya yönelik olan bu yaklaşımının T.C. Dışişleri yetkilileri tarafından behemehal resen incelenerek ve bunun sonucu olarak ABD Büyükelçisinin derhal bakanlığa çağırılıp gerekli nota verilmesinin büyük zaruret olduğunu ifade etmek isteriz" ifadelerini kulandı.

Kaynak:DAVAM HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cengiz Zor Gençlik ve Spor Bakanı oluyorÖnceki Haber

Cengiz Zor Gençlik ve Spor Bakanı oluyor

Mustafa Şentop görevini Devlet Bahçeli'ye devrettiSonraki Haber

Mustafa Şentop görevini Devlet Bahçeli'y...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar