Ege'de korkutan yeni deprem! Aydın ve İzmir sallandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ege'de korkutan yeni deprem! Aydın ve İzmir sallandı!
Abone ol
Son dakika: Ege'de yeni deprem...Kandili Rasathanesi Kuşadası açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı.

Aydın'da bu sabah gerçekleşen 4.8 büyüklüğündeki deprem, İzmir'de de hisedildi.

6.6 büyüklündeki depremle gergin olan İzmirliler, bu depremde de tedirginlik yaşadı.

KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA

Kandilli Rasathanesi, büyüklüğünü 4,8 olarak belirlediği depremin yerin 12,4 km altında gerçekleştiğini duyurdu.

 

VATANDAŞ KORKTU

Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi'nde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem, İzmir'de vatandaşlarda korkuya neden oldu. Sarsıntı sırasında iş yerinde olduğunu söyleyen İrem Kurt Altaş, "Depreme çalışırken yakalandık. Çok korkunçtu. Ne yapacağımızı bilemedik ve aşağı indik. Baktığımızda depremin 4.8 büyüklüğünde olduğunu öğrendik. Geçen hafta depremdeki korku ve paniği bir kez daha yaşadık. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli sallanıyoruz gibi geliyor. Önlem alınması gerekiyor çünkü ne yapacağımızı hala tam olarak bilemiyoruz" dedi.

Psikolojik olarak kötü etkilendiklerini belirten vatandaşlardan Kaan Yüksel ise, "Geçen hafta olan deprem gibi bir anda vurdu. Ofiste çalışırken depreme yakalandık ve kendimizi ofisten dışarıya attık. Sallanmasak bile artık sallanıyormuşuz gibi hissediyoruz. Deprem, Koronavirüs gibi hayatımızın bir parçası oldu. Bu süreçte psikolojik olarak da çok etkilendik" diye konuştu. Seferihisar açıklarında olan depremin ardından evine az hasarlı raporu verilen Özlem Karakaya, "Elimde kahve vardı ve bir çıtırtı duyarak depreme yakalandım. Evimden dolayı sürekli korkuyorum. Evim 6.6 büyüklüğündeki deprem sebebiyle az hasarlı statüsünde yer alıyor. Ancak 10'uncu kat olduğu için çok fazla sallanıyoruz. Şimdi de aşağı indik, bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yedi bakanlık için onlarca atama kararıÖnceki Haber

Yedi bakanlık için onlarca atama kararı

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 'ara tatil' açıklamasıSonraki Haber

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 'ara tati...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar