Elazığ'da Şidetli Deprem

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığ'da Şidetli Deprem
Abone ol
Son dakika haberi: AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre Elazığ'da saat 09.37'de 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5,6 olarak belirledi.

Son dakika haberi: Elazığ'da şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli'den açıklamalar peş peşe geldi.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre Elazığ'da saat 09.37'de 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

KANDİLLİ DE DUYURDU

Kandilli'den yapılan son dakika açıklamasına göre deprem Elazığ'ın Kavaktepe bölgesinde meydana geldi. Depremin büyüklüğünü ise 5,6 olarak bildirildi.

 

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası sosyal medya hesabından bilgilendirmelerde bulundu. Soylu, "Elazığ’da meydana gelen depremde 10.15 itibarıyla Valiliğimiz, İl Jandarma, Emniyet, 112 Acil Çağrı, Elazığ Muhtarlar Koordinasyon Hattı ve AFAD’ın aramalarından elde ettiğimiz bilgi çerçevesinde herhangi bir can kaybı ve hasar ihbarı yoktur" dedi.

 

BAKAN KURUM: HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise deprem sonrası olumsuz durumla karşılaşılmadığını belirtip, sosyal medyadan "Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında ekiplerimiz sahada hasar tespit çalışmalarına başladılar. Şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi bütün afetlerden korusun" mesajını paylaştı. 

VALİ YIRIK: OLUMSUZLUK YOK

Elazığ Valisi Erkaya Yırık da sosyal medya hesabından, deprem nedeniyle şu an için olumsuzluk tespit edilmediğini ve çalışmaların devam ettiğini belirterek, "İlimizde 09.30 itibariyle meydana gelen depremde bir olumsuzluk tespiti olmamakla birlikte ekiplerimiz sahada çalışmalarını  titizlikle yürütmektedirler. Tespit halinde paylaşım yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" açıklamasında bulundu. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günlük Covid-19 Raporu açıkandıÖnceki Haber

Günlük Covid-19 Raporu açıkandı

Muğla'da Korkutan DepremSonraki Haber

Muğla'da Korkutan Deprem

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar