Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Partisi İsrail'i Protesto etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Partisi İsrail'i Protesto etti
Abone ol
Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı Gebze Kent Meydanında Kudüs’te yaşanan vahşeti protesto etti.

Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı Gebze Kent Meydanında Kudüs’te yaşanan vahşeti telin etti. Meydanda Kahrolsun israil, Kudüs İslam’ındır, Gebze’den Kudüs’e Selam direnişe selam, sloganları atıldı. 

Protestoda Ahmet Doğan Hoca bir selamlama konuşması yaptı ve dua etti. Kudüs Müslümanlar için imanı bir meseledir. Kudüs’ü elinde tutan dünyayı elinde tutar, Kudüs’ü yöneten dünyayı yönetir. Merhum Erbakan hocanın en önemli dert edindiği şeylerden biriside Kudüs konusuydu. Erbakan hoca her fırsatta Kudüs’ün bizim için öneminden bahseder, yüreğimizde canlı kalması için çalışırdı. Keza Abdülhamit Han aynı şekilde. Dünya var oldukça Kudüs’e asla hiçbir güç zarar veremeyecek. Nasıl ona zarar vermeye kalkanların sonu tarihin çöplüğünde yerini almışsa bugünde öyle olacak. Siyonist güçleri mutlaka hezimete uğrayacak ve Kudüs eskiden olduğu gibi özgürlüğüne kavuşacaktır” dedi. Ahmet Doğan Hocanın Ardında Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç basın açıklamasını yaptı. Açıklamada;

İşgalci İsrail'in Mescid-i Aksa ‘ya gerçekleştirdiği alçak saldırıya ilişkin Kudüs Şurası, ortak dayanışma çağrısı yaptı. "İnananların yeryüzünde üç haremi olan Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevî ve Mescid-i Aksay’ı korumak Müslümanların sorumluluğudur" denilen açıklamada, Mescid-i Aksa ‘ya yapılan saldırının milli güvenlik meselesi olarak kabul edilmesi ve TBMM'den Filistin halkının yanında olduğunu güçlü bir şekilde dünyaya göstermesi istendi israil polisi, işgal altındaki Mescid-i Aksa’ da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filistinlilere sabah saatlerinde bir saldırı daha düzenlemişti.

İnananların yeryüzündeki İlk kıblesi, İkinci Mescidi üçüncü haremimiz olan Mescid-i Aksa’yı içinde barındıran, kutsal emanetidir. Buraların dokunulmazlığını, ismetini ve izzetini korumak Müslümanların ortak ahlaki ve hukuki sorumluluğudur. Haremlere yapılan herhangi bir saldırı bütün Müslümanlara yapılmış bir eylemdir.

Bu itibarla işgalci Siyonist güçlerin kutlu Ramazan ayında haremimize ve orada ibadet eden kardeşlerimize karşı gerçekleştirdikleri hunharca saldırı bütün İslam milletlerini hedef alan bir saldırıdır. Horlanan bizim izzetimiz, aşağılanan bizim dinimiz, akan bizim kanımızdır. Tüm unsurlarıyla ve imkanlarıyla ümmet buna karşı aynı sertlikte karşı koymalı, asla zaaf göstermemeli ve hareminin ismetine leke sürdürmemelidir.

Unutmayalım ki, bundan önce de defalarca Siyonist işgal Mescid-i Aksa'ya saldırma cüretinde bulunmuştu. Dolayısıyla bugün atılmayan her ciddi adım Siyonistleri yarın için daha çok cesaretlendirme ve van dallıklarını ödüllendirme anlamına gelecektir.

Asil milletimiz, Kudüs’le ilgili her olayda haklı tepkisini meşru yollardan göstermektedir. Artık hükümetimizden beklentimiz kınama beyanları ötesine geçip İsrail'e ciddi yaptırımlar uygulamasıdır. Sözün bittiği bir noktada yapılması gereken Vandalların anlayacağı dilden, milli duruşa yakışan bir kararlılık ve eylemdir.

Başta ifade ettiğimiz çerçevede bizim açımızdan Mescid-i Aksa ‘ya yapılan saldırı bir milli güvenlik meselesidir. Vatandaşlarımızın kutsal ziyaret yerlerinin güvenliğinin sağlanması ülke sınırlarımız içindeki bir caminin güvenliğinden bağımsız kabul edilemez. Milli savunma konseptimizin bu çerçevede güncellenmesi kaçınılmaz bir zorunluluktur. Kurtuluş destanı ile kazandığımız milletin ve ümmetin bağımsızlık ve birliğinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz bütün siyasi partileriyle yekvücut olarak Filistin halkının yanında olduğunu dünyaya göstermeli, farklılıkları bir kenara bırakarak güçlü bir dayanışma ortaya koymalıdır ve Kudüs özel oturumuyla toplanmalıdır. Ahmet Doğan Hoca ve Erbakan Vakfı İstanbul Kordinatörü Numan Balcının duları ve Erbakan Hocanın Kudüs Yeminin ardından protesto sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı açıklamasıÖnceki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı...

Uluslararası medyadan İsrail zulmüne aklamaSonraki Haber

Uluslararası medyadan İsrail zulmüne akl...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar