Erdal Yetimova'ya TUTAP Türkiye Turizim tanıtım beratı verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdal Yetimova'ya TUTAP Türkiye Turizim tanıtım beratı verildi
Abone ol
Merkezi Almanya'da bulunan, Kısa adı (UID) olan, Uluslararası Demokratlar Birliği’nin İngiltere Başkanı Erdal Yetimova'ya TUTAP Türkiye tanıtım beratı verildi.

Uzun yıllardır Londra’da yaşamını sürdüren yaptığı Turizim ve Organizasyon işleriyle Türkiye’nin hem İngiltere hem de Avrupa'da tanıtılmasına büyük katkı sunan Erdal Yetimova'ya TUTAP Türkiye tanıtım beratı verildi.

Erdal Yetimova'ya daha önce KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin, Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın, ünlü Şef Nusret Gökçe’ye de takdim edilen Türkiye tanıtım elçilik beratını, Genel Merkezi Ankara'da bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız imzalı Türkiye tanıtım katkı Beratını TUTAP İngiltere genel koordinatörü İsmail Karakaş’ın elinden aldı.

İsmail Karakaş, Erdal Yetimova'nın gerek (UID) İngiltere faaliyetleri gerekse Turizim ve Organizasyon alanlarında yaptığı çalışmalarla Türkiye'nin tanıtımına verdiği katkıdan ve Türk turizmine desteklerinden dolayı tebrik etti.

Yetimova'da kendisine sunulan bu belge gurur kaynağı olduğunu belirtirken, yıllarca verdikleri emeğin boşa gitmediğini görmenin ve takdir ediliyor olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Yetimova, ayrıca Türkiye’nin tanıtımına katkılarının her alanda gelecek dönemde de artarak devam edeceğini belirtti.

TUTAP (Türkiye Tanıtma Platformu) Ülkemizin Ulusal ve Uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan, projeler üreten ve kendi insanımızın tarihimizi kültürümüzü kaliteli materyallerle tanımalarını sağlayan, bu çerçevede girişimlerde bulunan ve faaliyetlerine devam eden bir sivil oluşumdur.

Ülkemizin tanıtımı misyonu ile hareket eden, ticari bir yapılanması olmadan faaliyetlerini sürdüren, turist sayısını ve milli gelirimizi artırarak ekonomiye katkı sağlamayı kendisine hedef olarak belirleyen, tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerimizi tanıtım odaklı değerlendiren bir sivil toplum kuruluşudur.

Bu çerçevede bir çok projeyi başarı ile tamamlayıp bazılarını sürdüren TUTAP, başta Kültür ve Turizm Bakanlığımız olmak üzere, farklı Bakanlıklar, Valilikler, Belediyeler ile işbirliği yapmaktadır.

http://www.tutap.com.tr/sayfa/hakkimizda/2
www.tutap.com.tr
www.howturkey.com


Erdal Yetimova Kimdir ?


Erdal Yetimova, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tarih Bölümünü bitirdikten sonra master eğitimi için İngiltere'ye geldi. İngiltere'de iş hayatına başlayan Erdal Yetimova Turizim, Organizasyon, Reklamcılık ve Hizmet sektöründe iş hayatına devam etmektedir.


2014 Yılında UETD UK Arge, başkanlığı , yine aynı yıl içerisinde Bölge sekreterliği görevine getirilmiştir. 2016 yılı sonuna kadar bölge sekreterliği görevini yürüten Erdal Yetimova UID Uk İngiltere başkanlık görevini yürütmektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erbakan’dan ‘emekli ikramiyesi’ tepkisi: Bir tarafta 3 maaş 5 maaş alan bürokratlar…Önceki Haber

Erbakan’dan ‘emekli ikramiyesi’ tepkisi:...

Adana Demirsporlu Rassoul: Oruç tutmak bana güç veriyorSonraki Haber

Adana Demirsporlu Rassoul: Oruç tutmak b...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar