Fatih Erbakan,

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan,
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Almanyan'da Türk vatandaşlarına saldırıların artması üzerine Alman Devleti’ne seslenerek; "İçinizdeki ırkçı teröristleri derhal ıslah edin ve faillere de hak ettikleri cezayı verin" dedi.

Son zamanlarda Almanya'da Türk vatandaşarına karşı yapılan ırkçı saldırıların artması üzerine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bir açıklama yaptı.

 

Erbakan yaptığı açıklamada:

 

"Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nde 16 ve 18 Nisan’da vatandaşlarımıza ait işyerlerine düzenlenen saldırılardan sonra dün de aynı eyaletin Waldkraiburg kasabasındaki vatandaşlarınıza ait iş yerlerine peş peşe saldırılar düzenlendiğini öğrenmiş bulunmaktayız" dedi.

Buradan soruyoruz; bizden emanet iş gücü olarak aldığınız kardeşlerimizi yakıp cenazelerini mi geri iade edeceksiniz? diyen Erbakan:

"Bize yıllardır insan hakları dersleri vermeye kalkan Almanya bu insan yakma vahşetinden ne zaman vazgeçecek?" diye sordu.

 

"Milli Görüş Ruhu Var"

 

Erbakan: "AB’ne gireceğiz sevdasıyla yanıp tutuşan, olmayacak bir hayalin peşinden on yıllardır koşan partiler gurbet diyarındaki milyonlarca kardeşimizi sadece oy deposu olarak görebilir.

Ancak çok iyi bilinsin ki, bu ülkede dünya üzerindeki tüm vatandaşlarımızın ve hakkına tecavüz edilenlerin sahipsiz olmadığını haykıran Yeniden Refah, Yeniden Milli Görüş ruhu var" dedi.

Milli Görüş’ün kalelerinden biri de milyonlarca vatandaşımızın yaşadığı Almanya’dır diyen Fatih Erbakan:

Alman Devleti Almanya’nın en önemli iş ve esnaf gücü olan kardeşlerimizin can güvenliğini saglayamayacak kadar aciz olamaz" dedi.

 

"Irkçı veTeröristlerinizi Derhal Islah Edin"

 

Yeniden Refah Partisi olarak Alman Devleti’ne sesleniyoruz; diyen Fatih Erbakan: "İçinizdeki ırkçı teröristleri derhal ıslah edin ve faillere de hak ettikleri cezayı verin. Tarih sizi bir kez daha kanlı harflerle yazmasın" ifadelerini kulandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bitlis'ten Acı Haber 2 Asker Şehit OlduÖnceki Haber

Bitlis'ten Acı Haber 2 Asker Şehit Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Farmajo’ya mektup gönderdiSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşk...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar