Fatih Erbakan Bingöl’de coşkulu kalabalığa seslendi: CHP demek kıtlık demek, devalüasyon demek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan Bingöl’de coşkulu kalabalığa seslendi: CHP demek kıtlık demek, devalüasyon demek!
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Bingöl’de vatandaşlarla buluştu.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erbakan, geçmiş dönemlerdeki CHP iktidarlarını hatırlatarak, “Siz bu ülkede CHP zihniyetinin iktidarında ekonominin düzlüğe çıktığını hiç gördünüz mü, çıkmaz. CHP zihniyeti demek devalüasyon demektir, yokluk demektir, kıtlık demektir, ekonomik kriz demektir, fakirlik demektir. 70 senelik CHP’nin ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Ekonomiyi düzeltmeleri asla ve asla mümkün değildir.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bingöl mitinginde, Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan Hoca’nın en çok değer verdiği ve sevdiği şehirlerden birinin Bingöl olduğunu söyledi.

PKK, FETÖ ve LGBT lobilerinin açıktan desteklediği 7’li masaya ülkeyi teslim etmemek adına Cumhur İttifakı’na katıldıklarını belirten Erbakan, “Ülkemizin milletin inancıyla, değerleriyle tarihiyle kavgalı olan, LGBT’ye destek olan, 5-6 yaşında çocuklara Kur’an öğretilmesine çağ dışılık diyen 7’li masanın ve CHP’nin zihniyetine teslim edilmemesi için seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giriyoruz. Başörtüsüne anayasal güvence getirilmesine laikliğe aykırı olduğu gerekçesiyle karşı çıkan 28 Şubat zihniyetinin devamı olan bu 7’li masaya Bingöllü kardeşlerim geçit vermeyecek inşallah.” dedi.

‘CHP demek kıtlık demektir’

Muhalefetin ekonomik sıkıntı söylemine geçmişteki CHP iktidarlarını hatırlatarak cevap veren Fatih Erbakan, “7’li masadakiler diyorlar ki ‘efendim ahlak, maneviyat, başörtüsü bunları anlatıyorsun ama ekonomik sıkıntılar var, işsizlik var, çiftçi, küçük esnaf sıkıntıda, enflasyon var. Bunları söylüyorsun da sen mi çözeceksin?’ Allah aşkına. Siz bu ülkede CHP zihniyetinin iktidarında ekonominin düzlüğe çıktığını hiç gördünüz mü? Çıkmaz. CHP zihniyeti demek devalüasyon demektir, yokluk demektir, kıtlık demektir, ekonomik kriz demektir, fakirlik demektir.” şeklinde konuştu.

“70 senelik CHP’nin ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Ekonomiyi düzeltmeleri asla ve asla mümkün değildir.” ifadeleri ile eleştirilerini sürdüren Erbakan, şöyle devam etti:

Ekonomiyi nasıl çözeceksin dediğin zaman, ‘efendim İngiltere’den, Londra’dan borç getireceğim, bu borçla çözeceğim’ diyor. Biz zaten borçtan kurtulmaya çalışıyoruz, sen 300 milyar dolar daha borç getiriyorsun. Bu borcun faizi geri ödemesi zamla, vergiyle milletin sırtına yüklenecek. Eski ekonomiden sorumlu olan zat ne diyor, düşük faizle çok hızlı bir şekilde bol miktarda kredi alacağım, borç alacağım böylece ekonomiyi idare edeceğim diyor. Borç ve faizden başka bir şey söyledikleri var mı Allah aşkına.. Bunlar ekonomiyi falan düzeltemez. 84-99 arasında Türkiye’de bütün belediyeleri SHP aldı. Sol zihniyet, 84’ten 99’a kadar bu belediyeleri boğazına kadar borca batırdı. Çalışanın maaşını ödeyemeyecek hale getirdi. Çöp, çamur, çukura batırdı. 99’da bu millet koşa koşa belediyeleri refah partisine teslim etti CHP, SHP zihniyetinden kurtulabilmek için. Şimdi daha önce denediğimiz bu zihniyetin ekonomiyi düzelteceğini düşünmek çok büyük saflık olur kıymetli kardeşlerim.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekat mesajı: Kandil'i başlarına geçireceğizÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekat mesajı...

Bakan Soylu'dan, İmamoğlu'na çok sert tepki: İmamoğlu Türkiye'nin en büyük yalancısıdırSonraki Haber

Bakan Soylu'dan, İmamoğlu'na çok sert te...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar