Fatih Erbakan: Bu zihniyet iktidara gelirse yapılabilecekleri düşünmek bile istemiyorum!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan: Bu zihniyet iktidara gelirse yapılabilecekleri düşünmek bile istemiyorum!
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ensonhaber canlı yayınında konuştu.

“Merhum Necmettin Erbakan ne dediyse AK Parti döneminde yapıldı.” diyen Erbakan, ” ‘Otoyol hatları’ dedi yapıldı. ‘Tüm yollar çift yollar’ demiş, ’80 ile havalimanı’ denildi oldu. ‘Karadeniz gazı’ dedi oldu. ‘Boğaza bir tüm geçit’ denildi. ‘Avrasya Tüneli’ yapıldı. ‘Sabiha Gökçen’ yapıldı. ‘Nükleer enerji’ denildi yapıldı.” ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan: Bu zihniyet iktidara gelirse yapılabilecekleri düşünmek bile istemiyorum!

Fatih Erbakan, AK Parti iktidarının ülkeye kazandırdığı hizmetleri şöyle özetledi: Bu adımları atanlara deseydik ki yüzde 30’u milli olsa bile bu yarın yüzde 80 olacak biz bunlar için çalışıyoruz. Havalimanını yaptık uçakları da yerli ve milli yapacağız. İHA ve SİHA’lar var, şu an geceleri baskın yapamıyorlar. TOGG otomobilini de yüzde yüz yerli milli olacak şekilde ayarlayacağız. Hayra vesile olmak istiyoruz.

CHP-HDP-FETÖ ilişkisi!

CHP’nin HDP ile pazarlıklarına dikkat çeken Fatih Erbakan, “CHP Genel Başkan Yardımcısı sayın Sezgin Tanrıkulu Diyarbakır’da yaptığı açıklamada; HDP’nin 2019’da yayınladığı 11 maddelik tutum belgesinin tamamını kabul edip mutabakat metinlerine eklediklerini söyledi. Peki 11 maddelik metinde ne diyor? Daha fazla demokrasi ve özgürlük için yerinden ve yerelden yönetim. Bu özerklik demek. Türkiye’nin bölünmesi demek.” şeklinde konuştu.

7’li masanın PKK ve FETÖ tarafından da açıkça desteklendiğini belirten Erbakan, “Millet İttifakı’na dolaylı yoldan değil açık açık PKK ve FETÖ desteği var. Birçok ciddi kararlar alınacak ama benzemezler diye ifade ettiğimiz bir ekip, anayasa kitapçığı fırlatma gibi krizlerin çıkabileceği durumlara müsait. Seçmen tüm bunları değerlendiriyor. Dindar kesimin değerlerini kaybetme korkusu. Sadece dindar değil gerçek bir vatansever olarak Atatürkçülerin de PKK desteğinden rahatsız olduğunu duyuyorum, biliyorum.” dedi.

‘Günaha ortak olmak için değil düzeltmek için geldik’

Cumhur İttifakı ile imzaladıkları ortak mutabakat metnine de değin Fatih Erbakan, şöyle devam etti: Biz dün ‘yanlış’ dediğimize bugün yine ‘yanlış’ diyoruz. Bu yüzden biz mutabakat metni imzaladık. Milletimizin önünde imzaladık, yanlışa ortak olmak için değil düzeltmek için imzaladık. Yeniden Refah Partisi’nin söyledikleri bu metin içinde var. 57 Müslüman ülke konusu ve Kudüs hassasiyetimiz var. Eğitim müfredatının aile kurallarımıza uygun olması talebimiz var. Şimdi tüm bunlarda birlikte çalışacağız dedik. Tabi ki bunların ardından ittifakta olmak hayırlı oldu. Biz milletin derdiyle dertlendik. Biz günaha ortak olmak için değil düzeltmek için bir araya geldik. Mecliste mutabakatımızda olan kuralları takip edeceğiz.

LGBT sapkınlığına ilişkin vaatlerde bulunan, Diyanet’i kapatmayı hayal eden, tarikat ve cemaatlere ilişkin kin ve düşmanlıklarını gizleme gereği duymayan 7’li masayı eleştiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, sözlerini şu değerlendirme ile tamamladı: Bu zihniyet iktidara gelirse yapılabilecek aşırılıkları düşünmek bile istemiyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni’ne canlı bağlantıyla katıldıÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Gü...

Kılıçdaroğlu'nun vaadi patladı! Almanya resmen yalanladı...Sana söz fiyaskosuSonraki Haber

Kılıçdaroğlu'nun vaadi patladı! Almanya...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar