Fatih Erbakan Konya'ya Gidiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan Konya'ya Gidiyor
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İl kongresine katılmak için Konya'ya gidiyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan il kongresi için gideceği Konya'da halk ile buluşacak l.

2023 Seçimleri öncesi kongrelerini gerçekleştirmeye hazırlanan Yeniden Refah Partisi 16 Ekim’de Konya İl Kongresi’ni, 6 Kasım’da ise Genel Kongresini gerçekleştirecek.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez İçişleri Politikaları Kurulu Üyesi Ömür Yalçın tüm Konyalıları İl Kongresi'ne davet etti.

Yalçın, “16 Ekim 2022 pazar günü saat 17:00’da Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek olan Konya İl Kongremize Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan katılım sağlayacak. Daha sonrasında Büyük Şahlanışın İlk Adımı olarak gördüğümüz, 81 İl ve tüm ilçe teşkilatlarımızın katılımları ile 6 Kasım 2022 Pazar günü Ankara Spor Salonunda gerçekleştireceğimiz 2. Olağan kongremize tüm Konya’lı Hemşerilerimiz davetlidir.” dedi.

“VATANDAŞI 2 İTTİFAK ARASINDA SIKIŞTIRMAK DOĞRU DEĞİL”

Yalçın, “Vatandaşlarımız artık iki ittifak arasına sıkıştırılmış, ikili bir sistemin içindeler. Vatandaşlarımız hükümetten memnun değil, ancak muhalefetin tutumları ve ittifakları konusunda da umutsuz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak halka üçüncü bir yol gösteriyoruz. Türkiye'nin ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümü için gerekli projeleri sunuyoruz. Sunmaya devam edeceğiz” dedi.

'TÜRKİYE'DE DOĞRU OLANI YAPMAK ÖNEMLİ'

Yalçın, AR-GE Başkanlığımızca hazırlanan projeleri Milli Kaynak Paketleri 1-2 olarak kitap haline getirdik. Aynı zamanda bu eserleri hem hükümet kanadına hem de muhalefet partilerine gönderdik. Mesele Türkiye'de iktidarda olmamız değil, doğru olanın yapılmasıdır. Kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz ve bunun için gayret ediyoruz. Tabi bu ittifaklarda seçim bağlamında da söylediğimiz gibi halkın tercihi olacağız ve bir çıkış sağlayacağız. Çünkü her iki ittifak da birbirlerini çok sert eleştiriyor. Propagandalarını da ülke sorunlarının çözümüne dayandırmıyorlar, sadece hakaret ve eleştiri üzerine kuruyorlar" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bartın'daki maden faciasında şehit sayısı arttı! Bakanlar canlı yayında açıkladıÖnceki Haber

Bartın'daki maden faciasında şehit sayıs...

Yeniden Refah Bartın'a heyet gönderiyorSonraki Haber

Yeniden Refah Bartın'a heyet gönderiyor

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar