Fatih Erbakan: Memura ve emekliye yüzde 70 zam yapılmalı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan: Memura ve emekliye yüzde 70 zam yapılmalı
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, asgari ücrete yapılan son zamların olumlu bir gelişme olduğunu ama yeterli olmadığını, mevcut hayat şartlarında emekliye ve memura geçinebilmesi için en az yüzde 70 zam yapılması çağrısında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Diyarbakır’da bir otelde gerçekleştirilen basın toplantısında konuştu.


Mekke ve Medine’den sonra en fazla sahabe kabrinin bulunduğu Diyarbakır’a gelmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Erbakan, kardeşlik ve birlik mesajı vererek her kesimden insanımızı sevgi ve saygıyla ile kucakladıklarını söyledi.

Bölge insanının emperyalist güçlerin bölgeyi parçalama planlarına 1000 yıldır gösterdiği duruşun çok önemli olduğunu hatırlatan Erbakan, aynı duruşu bundan sonra da gösterilmesi ve güçlü ve lider ülke Türkiye hedefi doğrultusunda kararlılıkla yürünmesi gerektiğini belirtti. Yeniden Refah Partisi’nin Milli Görüş’ün kurucu lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ‘ Kürt ve Türk’ü ayırırsanız ortada ne Türk ne de Kürt kalır. Ama Türk ve Kürt birlik olursa karşısında kimse duramaz’ düsturu doğrultusunda hareket ettiklerini vurguladı.
Emekliye ve memura yüzde 70 zam yapılmalı
İşsizlik ve geçim derdinin bölge insanının ve milyonlarca insanımızın en önemli sorunu olduğunu belirten Erbakan; işçi, çiftçi, emeklinin ve esnafın geçinemediğini söyledi. Ekonomik sorunların sorumlusunun 19 yıllık iktidarı boyunca borç faiz zam vergi ekonomisi uygulayan mevcut iktidar olduğunu savunan Erbakan, asgari ücrete yapılan son zamların olumlu bir gelişme olduğunu ama yeterli olmadığını, mevcut hayat şartlarından emekliye ve memura geçinebilmesi için en az yüzde 70 zam yapılması çağrısında bulundu. 
İşsizlik ve yoksulluğun çözümü için kaynak paketlerimiz hazır.


Erbakan Milli Görüş’ün gerçek temsilcisi olarak kendilerinin iş bitirme belgesine sahip olduğunu belirterek, ülkenin mevcut sorunlarını çözmek adına atacakları adımların; milli kaynak paketleri ve 81 ile yüzlerce proje kitaplarının hazır olduğunu ve dünyada ilk kez bir parti olarak daha iktidara gelmeden hatta seçime bile girmeden bunu hazırladıklarını söyledi. 
Kayyum ve HDP’nin kapatılması istemi terör örgütünün ekmeğine yağ sürüyor


Bir gazetecinin belediyelere atanan kayyumlar ile ilgili sorusu üzerine Erbakan, “ Belediyelere kayyum atanması çok hassas bir süreç. Mutlaka iddialara yönelik somut delillerin hızlı bir şekilde ortaya konulması lazım. Belediye başkanlarının teröre desteği var ise somut delilleri ile ortaya konulması lazım. Halkın kafasındaki soru işaretlerinin en açık bir şekilde giderilmelidir. Belediyelere kayyum atanması ve HDP’ye karşı kapatma davasının açılması terör örgütü PKK’nın ekmeğine yağ sürüyor. Örgüt bunu siyasi propaganda malzemesi olarak kullanıyor. Dediğimiz gibi bu konuda somut delillerin net ve hızlı bir şekilde ortaya konulması lazım.  ”


Hiçbir ittifaka kapımızı bugünden kapatmamız doğru 


İttifaklar konusundaki soruya ise Genel Başkan Erbakan, bu konuda seçime yakın zamanda karar vereceklerini gönüllerinden geçenin tek başına girmek olduğunu ama hiçbir ittifaka da kapıyı bugünden kapatmadıklarını belirtti

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İndirim beklerken zam geldi! Her yerden fiyat artış bilgisi geliyor!Önceki Haber

İndirim beklerken zam geldi! Her yerden...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu millet için ne yapsak, bu ülkeye hangi hizmeti versek azdırSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu millet için ne...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar