Fatih Erbakan: “Milli Görüş belediyeciliği 2024’te yeniden hakim olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan: “Milli Görüş belediyeciliği 2024’te yeniden hakim olacak”
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatih Erbakan Anadolu Buluşmaları kapsamında bulunduğu İstanbul’da bugün de Anadolu yakasında halkla buluştu.

Erbakan, ziyaretlerinin sonunda gazetecilere gündemi değerlendirdi. 2024 yerel seçimleri için hazırlık yaptıklarını ve Milli Görüş belediyeciliğini tekrar hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirten Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık ve 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz.” dedi.

Milli Görüş belediyeciliğini anlattı!

“1994’te neler oldu? Bir defa israfın rüşvetin, yolsuzluğun, çifte standardın, adam kayırmanın, torpilin, adaletsizliğin ortadan kaldırıldığı bir belediyecilik anlayışı. Belediyenin bir kuruşunun dahi zayi edilmediği bir belediyecilik anlayışı. ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ tabelasının belediyelerin girişine asıldığı bir belediyecilik anlayışı ve bunun uygulandığı bir belediyecilik.” diyerek Milli Görüş belediyeciliğine vurgu yapan Erbakan, “Bugün olduğu gibi belediyeler boğazına kadar borca batırılarak değil, tam tersine belediyelerin önceki dönemden gelen borçlarının ödendiği, belediyenin kasasında fazladan para olan bir belediyecilik. Halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışı. Cenabı Allah’ın rızasını kazanmanın milletin derdine derman olmaktan geçtiğini bilen bir belediye başkanı. 1994 ruhu bu demek.” ifadelerini kullandı.

Erbakan sözlerine şöyle devam etti:

Bugün olduğu gibi belediyeyi, belediye başkanlığını bir zenginleşme yeri, bir rant kapısı, ailesini, sülalesini zengin etme aracı olarak gören değil, milletin derdine derman olup böylece Allah’ın rızasını kazanmak, halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla yapılan belediyecilik. İşte bu anlayışın, bu belediyeciliğin yeniden inşallah 30 sene sonra Kartal’ımızla, İstanbul’umuzla, milletimizle buluşturulması için Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık ve 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz.

Ardından Çekmeköy’e geçti!

Fatih Erbakan, Kartal’da Gümüşpınar Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yaptıktan sonra, Çekmeköy’de de halkla bir araya geldi. Çekmeköy Müteahhitler ve İş adamları Derneği’ni (ÇEKMÜDER) ziyaret eden Erbakan, burada da 2024 yerel seçimleri için çalışmalarını anlattı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beşiktaş, Belçika'dan Puanla Dönüyor 1-1Önceki Haber

Beşiktaş, Belçika'dan Puanla Dönüyor 1-1

TOKİ’NİN YÜZDE 25 İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADISonraki Haber

TOKİ’NİN YÜZDE 25 İNDİRİM KAMPANYASI BAŞ...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar