Fatih Erbakan; "Netenyahu Yargılanmalı"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan; "Netenyahu Yargılanmalı"
Abone ol
Anadolu Buluşmaları kapsamında ziyaret ettiği Kahramanmaraş’ta konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katil İsrail’e yönelik önemli mesajlar verdi.

Adana ve Malatya’daki Amerikan üslerinin kapatılması gerektiğini ifade eden Erbakan, “Bu zulme açıkça destek veren Amerikan yönetiminin burada İncirlik’teki askeri üssünü kapatalım. En azından zulme karşı bir duruş sergileyip adım atmış olalım. İsrail’i İran’ın füzelerine karşı korumak üzere Malatya’da Kürecik’te kurulmuş olan radar üssü var. neden Malatya’ya kurulmuş İsrail’e kursunlar. İsrail’e kurarlarsa menzili yetmiyor. İran’dan ateşlenen füzeyi ateşlediği anda ateşlediği anda algılaması için İran’a daha yakın bir noktada olması lazım. Bu katil Siyonist İsrail rejimini korumak bize mi kaldı Allah aşkına. Kapatalım şu Kürecik radar üssünü. İslam ülkelerinde ve pek çok Müslüman ülkede Amerika’nın askeri üsleri var ve bu askeri üsleri kapatalım. Biz de Erbakan hocamız gibi, ‘Kuvvet ve kudret sahibi Amerika değil, cenabı Allah’tır deyip adım atalım. “ dedi.

‘Doğalgazın vanasını kısalım’

“Bir taraf açık bir şekilde göz göre göre işgalci, bir taraf da gerçek ev sahibi iken biz ne yapalım, ‘kendi aranızda halledin ateşkes yapın’ diyemeyiz. Bizim ecdadımız asırlar boyunca mazlumun yanında taraf oldu.” diyen Erbakan, “En azından şu doğalgazı ve petrolü, şu zulme destek olan Amerika’ya ve batılı ülkelere satmayı Müslüman ülkeler durdursun. Allah petrolün üçte ikisini, doğalgazın yarıdan fazlasını Müslüman ülkelere verdi. En azından şu petrolün ve doğalgazın vanasını kısalım.” çağrısında da bulundu.

‘Bu tutuklanmayacak da kim tutuklanacak?’

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun savaş suçu işlediği ve tutuklanması gerektiğini ifade eden Erbakan, sözlerine şöyle devam etti:

Tabi Türkiye öncülüğünde bu İsrail ve Amerika mallarının boykot edilmesi, Netanyahu’nun adalet divanında yargılanması için gerekli baskının oluşturulması. Netanyahu hakkında tutuklama kararı çıkarılması için gerekli girişimlerin yapılması da önemli. Bunu Ukrayna’dan dolayı Putin’e uluslararası toplum yaptı. Netanyahu burada apaçık Ukrayna’nın yüz misli büyük bir suç işleyip katliam yapıyor. Bu tutuklanmayacak da kim tutuklanacak, bu yargılanmayacak da kim yargılanacak?

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İZMİR'DE KORKUTAN DEPREMÖnceki Haber

İZMİR'DE KORKUTAN DEPREM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile telefonda görüştüSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar