Fatih Erbakan: “Partimizi 2023’te Meclis’e taşıdık 2028’de de iktidara taşıyacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan: “Partimizi 2023’te Meclis’e taşıdık 2028’de de iktidara taşıyacağız”
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Karabük’te yaptığı açıklamada, “Partimizi 2023 Genel Seçimlerinde Meclis’e taşıdık, inşallah 2028’de iktidara taşıyacağız.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İstanbul ve Kocaeli ve Kütahya ziyaretlerinin ardından Karabük’te de vatandaşlarla buluşma programına katıldı.

Erbakan, önce Karabük’te bir restoranta basın mensupları ile bir araya geldi.

“Milli görüş ahiret öncelikli siyaset yapmak demektir”

Burada yaptığı konuşmada siyaseti ibadet olarak yaptıklarını dile getiren Erbakan, siyasetin ahiret öncelikli yapılması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Yeniden Refah Partimizi 2023’de meclise taşıdık diğer seçimlerde iktidara taşıyacağız. Milli görüş demek önce millet demektir. Milli Görüş demek siyaseti ibadet olarak yapmak demektir. Milli görüş ahiret öncelikli siyaset yapmak demektir. Bir hareket ahiret öncelikli değilse kendi nefsini kendi makamını düşünür ve insana bir faydası olmaz. Ama ahiret öncelikli bir hareketse insana ve millete faydalı olur. Bu neden ahiret öncelikli siyaset yapan Milli Görüş zihniyetinin mecliste 5 vekil ile temsil edilmesi çok önemli bir gelişmedir.”

“Bir ülkenin zenginliği tankı, topu, tüfeği değil maneviyatı yüksek gençliğidir”

Maneviyatı yüksek nesillerin yetiştirilmesi gerektiğini ifade eden Genel Başkan Erbakan, “Erbakan Hocamız ‘Bir ülkenin zenginliği tankı tüfeği topu değil maneviyatı yüksek bir gençliktir’ demiştir. Dünyanın en mükemmel bilgisayar mühendisi gencini yetiştirsen dahi ahlakı ve maneviyatı yoksa gider internetten banka hesaplarını boşaltır. Bu yüzden ahlaki ve maneviyat boyutu zengin nesiller yetiştirmemiz gerekiyor.” açıklamasında bulundu.

“81 ilimizde 681 ayrı projemiz var”

Devletin gençlere daha fazla istihdam sağlaması gerektiğini savunan Erbakan, “Devletin özel sektör işbirliğiyle adım atması gerekir. Devletimiz, köprüleri otoyollarını, havaalanlarını, tünelleri, hızlı trenleri yaptı ama o yatırımların yapılması adımların atılması lazım. Genç nüfus bizim en büyük zenginliğimiz ama bu gençlere istihdam imkanı sağlayamıyoruz bu noktada da Yeniden Refah Partimizin projeleri ortada 81 ilimizde 681 ayrı projemiz var. Türkiye’nin dört bir yanında üretime yönelik ihracata yönelik istihdama yönelik hangi tesis hangi fabrika kurulacak bu adımların da mutlaka ivedilikle üzerinde çalışıyoruz. Maddi kalkınmanın da teşvik edilmesi lazım. Bütün bunların Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde takipçisi olacağız.” şeklinde konuştu.

“Mağdur kesimlerimizin mağduriyetlerini meclise taşıyacağız”

Erbakan seçim döneminde mağduriyetlerin meclise taşınacağı sözünü verdiklerini dile getirirken konuşmasında şunlara değindi:

“Yine seçim döneminde konuşmalarımızda sık sık ifade ettiğimiz mağdur kesimlerin mağduriyetinin giderilmesi, atanamayan öğretmenler,  Uzman Çavuşlarımız, işçilerimiz bunlarla birlikte staj ve çıraklık mağdurları, emeklilikte yaşa takılanlar gibi mağdur kesimlerimizin mağduriyeti giderilmesi için mecliste çalışma yapacağız ve bu konuların İnşallah takipçisi olacağız.”

“Yeniden Refah Partimiz 2023 seçimlerinde belirleyici oldu”

Dr. Erbakan, seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nin belirleyici olduğunu belirtirken “Yeniden Refah Partimiz ilk girdiği seçimde güzel bir sonuç elde etti. Bu nedenle tabi milletimize bu teveccühünden dolayı çok teşekkür ediyoruz. 1 milyon 529 bin oy, 5 milletvekili, İstanbul’dan 3, Kocaeli ve Konya’dan birer tane olmak üzere, hatta Malatya’da da çok az bir farkla bir milletvekili çıkaracaktık. Bunu kaçırdık. Tabi yüzde 3’e yakın bir oyla özellikle de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde belirleyici oldu Refah Partimiz.” İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kirada yüzde 25 zam sınırı 1 yıl uzatıldıÖnceki Haber

Kirada yüzde 25 zam sınırı 1 yıl uzatıld...

Merkez Bankası'ndan faiz açıklamasıSonraki Haber

Merkez Bankası'ndan faiz açıklaması

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar