Fatih Erbakan''dan Meral Akşener'e Sultan Abdülhamid Han dersi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan''dan Meral Akşener'e Sultan Abdülhamid Han dersi
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçen günlerde Sulta Abdülhamid Han için "istibdatçı" diyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ders niteliğinde Sultan Abdülhamid Han'ı anlatır gibi açıklama yaptı.

İyi Parti Genel Başknı Meral Akşener'in Sultan Abdülhamid Han için "istibdatçı" demesi üzerine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Akşener'e ders verir gibi Sultan Abdülhamid Han'ı anlattı.

Erbakan yaptığı açıklamada; 

"Geçtiğimiz günlerde bazı siyasiler, Cennet Mekan Sultan 2. Abdülhamid Han aleyhinde bir takım sözler sarf ettiler.

Sultan 2. Abdülhamid Han Osmanlı'nın son döneminde kalkınma hareketinin öncüsüdür. Sultan 2. Abdülhamid Han Mekteb-i Mülkiye, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Kız Öğretmen Okulu, Yüksek Mühendislik Fakültesi gibi ilim yuvalarını kurarak bilim ve fen hareketlerinin yurdumuzda gelişmesine öncülük etmiştir" dedi.

Ayrıca Şişli Etfal Hastanesi, Darülaceze ve enfeksiyon hastalıklarıyla mücadele maksadıyla aşı ve serum üreten Bakteriyolojihane gibi millet hayrına çok önemli kurumları açtığın belirten Erbakan; "Sultan Abdülhamid Han bir yandan da ciddi şekilde uyguladığı tasarruf tedbirleriyle Osmanlı Devleti'nin borcunu yarı yarıya azaltmıştır" dedi.

Siyonizm'in planları karşısında tam 33 sene dirayetle durmuştur

Erbakan sözlerinin devamında "Sultan'ın diğer çok önemli yönü ise Siyonizm'in İsrail Devleti'ni kurma planlarının karşısında tam 33 sene dirayetle durduğunu belirti.

İslam Alemi'nin gönünde müstesna bir yer edinmiştir.

Genel Başkan Erbakan; Sultan Abdülhamid Han'ın Demiryolu ağını genişletmesi yanında, Hicaz demiryolu projesi ile de kutsal topraklara yapılacak ziyaretleri daha konforlu ve süratli hale getirerek büyük ve mübarek bir hizmete imza atmak suretiyle tüm İslam Alemi'nin gönünde müstesna bir yer edindiğini belirtti.

Sultan Abdülhamid'in "istibdatçı" olduğunu iddia edenleri Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını objektif kaynaklardan okumaya davet ediyoruz.

Dünya kamuoyu tarafından tüm zamanların en büyük siyasi dehası olarak kabul edildiğini belirten Erbakan; "Sadrazam ve diğer nazırlarla birlikte camileri dolaşarak halk içinde namaz kılan, Seraskerlik Kapısı'nda subaylarla aynı sofrada yemek yiyen bir padişahın "istibdatçı" olduğunu iddia edenleri Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını objektif kaynaklardan okumaya davet ediyoruz"

Sultan 2. Abdülhamid Han Hazretleri'ni her zaman hürmet, muhabbet ve hayır dua ile anacağız.

Erbakan sözlerinin sonunda; "Biz Yeniden Refah Partisi olarak Sultan 2. Abdülhamid Han Hazretleri'ni Siyonizm'e karşı en etkili mücadeleyi gerçekleştirmiş, vatan ve millet sevdalısı, milletin evlatlarını kendi evlatlarından ayırmayacak kadar seven bir padişah olarak her zaman hürmet, muhabbet ve hayır dua ile anacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:DAVAM HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eylem Hazırlığındaki DEAŞ’lı Canlı Bomba, İstanbul’da YakalandıÖnceki Haber

Eylem Hazırlığındaki DEAŞ’lı Canlı Bomba...

Bakan Akar: Öldürülen terörist sayısı 100'ü geçtiSonraki Haber

Bakan Akar: Öldürülen terörist sayısı 10...

Haber Yorumları

  • Murat25-05-2022 11:10

    Allah dostu adul hamit han

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar