‘Faturanızı ödeyeceğim’ diye SMS attırıp sırra kadem bastı: Survivor vurgunu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Faturanızı ödeyeceğim’ diye SMS attırıp sırra kadem bastı: Survivor vurgunu
Abone ol
Sosyal medyada bir Survivor fan hesabı, takipçilerine faturalarının hepsini kendisinin ödeyeceğinin teminatını vererek desteklediği adaya SMS göndermelerini istedi. . Çok sayıda kişi fan hesabına güvenerek, faturaları 6 bin liraya çıkacak kadar SMS gönderdi. Ancak faturaları ödenmeyen ve karşılarında herhangi bir muhattap bulamayan çok sayıda kullanıcı dolandırıldıklarını anladı. Ödeyecekleri rakamların ekran görüntülerini Twitter'da paylaşarak yardım isteyen mağdurları, eleştiri oklarının da hedefi oldu.

Türk televizyonlarının en popüler yarışmalarından biri olan Survivor, geçtiğimiz gece bir sezonun daha sonuna geldi. Bu yılın Survivor All Star yarışmasında Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı finale yükselirken, yarışmanın kazanan ismi SMS oylamasıyla belli oldu. İzleyicilerin oyları sonucunda kazanan isim Nisa Bölükbaşı oldu.

FATURALAR TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Gerçekleşen canlı yayındaki SMS oylaması, sosyal medyada bazı tartışmalara da yol açtı. Bu tartışmalardan biriyse SMS oylaması yapanların paylaştıkları telefon faturaları oldu.

ORTADAN KAYBOLDU

Öte yandan Sosyal medyada bir Survivor fan hesabı, takipçilerine faturalarının hepsini kendisinin ödeyeceğini söyleyerek desteklediği adaya SMS göndermelerini konusunda ikna etti. Çok sayıda kişi fan hesabına güvenerek, faturaları 6 bin liraya çıkacak kadar SMS gönderdi. Ancak faturaları ödenmeyen ve karşılarında herhangi bir muhattap bulamayan çok sayıda kullanıcı dolandırıldıklarını anladı. Faturalarının ekran görüntülerini Twitter'da paylaşarak yardım isteyen mağdurların eleştiri oklarının da hedefi oldu.

Mağdur olan hesapların faturalarını görenler gözlerine inanamadı:

 

Kaynak:Yenişafak


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehidin hafızlık arkadaşına sorduğu soru ağlattı!Önceki Haber

Şehidin hafızlık arkadaşına sorduğu soru...

19. Akdeniz Oyunları'nda 4 milli boksör finale çıktıSonraki Haber

19. Akdeniz Oyunları'nda 4 milli boksör...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar