Gazze, İsrail'e mezar oluyor! Gazze'den İsrail'e 469'uncu tabut! İsrail ordusu açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazze, İsrail'e mezar oluyor! Gazze'den İsrail'e 469'uncu tabut! İsrail ordusu açıkladı
Abone ol
Terör devleti İsrail ateşkes için zemin aradığı Gazze'de ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Soykırımcı İsrail ordusu, Kassam direnişçileri tarafından 3 askerinin daha öldürüldüğünü duyurdu.

Gazze’de 76 gündür terör saldırıları düzenleyen işgalci İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, 3 askerinin daha öldürüldüğünü, 8’inin de ağır yaralandığını açıkladı.

Açıklamada, 931 Taburu Nahal Tugayından Çavuş Lavi Ghasi'nin (19) Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmada öldürüldüğü belirtildi.

İsrail ordusu, Gefen Taburundan Teğmen Yaacov Elian (20) ile aynı taburdan Teğmen Omri Shwartz'ın (21) Gazze’nin kuzeyindeki çatışmalarda etkisizleştirildiğini duyurdu.

İsrail ordusu açıklamasında, Gazze'deki çatışmalarda 8 askerinin de ağır yaralandığını duyurdu.

Böylece, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim'den bu yana öldürülen İsrail askerlerinin sayısı, 137’si Gazze’deki çatışmalarda olmak üzere 469’a yükseldi.

ESAS RAKAMI AÇIKLAMIYORLAR

İsrail, Gazze’de Kassam Tugayları tarafından etkisizleştirilen paralı askerlerin sayısını ise açıklamıyor. İşgalci İsrail, ailesinin açıklanmasını istemediği asker ölülerini de kamuoyundan gizliyor.

GERÇEK RAKAMI EBU UBEYDE AÇIKLADI: SON 72 SAATTE 25 İŞGALCİ TABUTA

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, son 72 saatte 25 İsrail askerini öldürdüklerini ve onlarcasını da yaraladıklarını açıkladı.

Filistinli direnişçilerin operasyonlarına ilişkin Ebu Ubeyde, işgalci İsrail ordusuna ait 41 aracın hedef alındığını ve kullanılamaz hale getirildiğini ifade etti.

Ebu Ubeyde, Kassam mensuplarının, Gazze'yi karadan işgal eden İsrail ordusunu patlayıcılar, anti-tank roketleri ve anti-personel mühimmatlarıyla hedef aldığını, yakın mesafeden çatışmalara girdiğini ve destek birliklerini de vurduğunu aktardı.

İsrail askerlerinin 2 tünel ve bir eve kurulan tuzakla hedef alındığını söyleyen Ebu Ubeyde, bir İsrail askerinin de Kassam mensubu bir keskin nişancı tarafından vurulduğunu kaydetti.

Kassam Tugayları, son 3 günde gerçekleştirilen operasyonlarda etkisizleştirilen İsrail askerlerinin istatistikiyle ilgili bir görsel paylaştı. "Son 72 Saatin Hasadı" başlıklı görselde 25 askerin öldürüldüğü, 41 askerî zırhlı aracın hedef alındığı, 1 keskin nişancı operasyonunun yapıldığı, 2 tuzaklı bombanın piyade birliği tarafından patlatıldığı, 2 tünel girişinin tuzaklanarak patlatıldığı, 7 kez sıfır noktadan çatışma yaşandığı, İsrail askerlerinin sığındığı 5 binanın hedef alındığı, işgalcilerin sığındığı 1 binanın patlatılarak imha edildiği vurgulandı.

BÖYLE AVLANDILAR

İsrail ordusuna ağır kaypılar verdiren Kassam Tugayları, vatan müdafaası gerçekleştirdiği Gazze'de başarılı operasyonlar gerçekleştiriyor. İsrail'in resmi olarak 3 ölü, 8 ağır yaralı olarak açıkladığı son gün çatışmalarına dair Kassam tarafından yayınlanan görüntüler şöyleydi:

Yayınlanan görüntülerde, İsrail ordusunun Gazze'de vurularak hurdaya dönen zırhlı askerî araçlarının çekici marifetiyle şehirden çıkarıldığına ilişkin anlar da yer almıştı.

Kassam Tugayları bir ilke imza atarak, operasyonda etkisizleştirilen işgalci İsrail askerinin son anlarının yer aldığı görüntüleri de paylaşmıştı. Bu özel görüntülerin Kassam Tugayları'nın eline nasıl geçtiği yönünde İsrail kamuoyunda tartışma yürütülmüştü.

 

İŞGALCİLERİ VURAN SİLAHLAR BÖYLE ÜRETİLİYOR

İsrail’in zırhlı araçlarını ve tam teçhizatlı askerlerini yerli silahlarıyla vurmayı başaran Kassam Tugayları, bu silahları nasıl ürettiğine dair ilk kez görüntü paylaştı. Gazze’deki yer altı tünellerinde oluşturulan silah imalathanelerinde İsrail’e kabusu yaşatan savaş ekipmanlarını üreten Kassam’ın videosunda bu anlar yer aldı.

Kassam Tugayları’nın silah atölyesinden görüntülerin yer aldığı videoda ayrıca, Kassam bünyesindeki keskin nişancıların eğitimlerinden de enstantaneler yayınlandı. Videonun sonunda ise Arapça, İbranice ve İngilizce “Yerli üretim keskin nişancı silahlarımızla, askerlerinizi öldürmeye devam edeceğiz!” ifadesi kullanıldı.

Kaynak:Haber7


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KKTC’de Ezan Krizi: Yabancılar, Türk Toprağında Din Özgürlüğünü İstemediÖnceki Haber

KKTC’de Ezan Krizi: Yabancılar, Türk Top...

THY'nın Antalya Seferleri İptal OlduSonraki Haber

THY'nın Antalya Seferleri İptal Oldu

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar