İGAFED aylık olağan toplantısında gündem deprem ve dayanışma oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İGAFED aylık olağan toplantısında gündem deprem ve dayanışma oldu
Abone ol
İstanbul Gazeteciler Federasyonu, aylık olağan toplantısını ülkemizde yaşanan büyük ve yıkıcı depremi gündemine alarak gerçekleştirdi. Deprem nedeniyle iletişim ve gazetecilik mesleğinin önemine değinilen toplantıda, deprem bölgesinde mağdur olan gazetecilere destek olunması kararlaştırıldı.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgeden kamuoyunu aydınlatan yayınlar yapmaya başlayan İGAFED üyesi yayın kuruluşları, yaşanan felakette haberleşme, iletişim ve gazeteciliğin öneminin bir kez daha fark edilmesini sağladı.

İstanbul Gazeteciler Federasyonu binasında yapılan Yönetim Kurulu toplantısında bir araya gelen deneyimli gazeteciler, sektörde çalışan meslektaşları arasındaki yardımlaşmaya dikkat çekerek, birlikteliğin ve dayanışmanın daha da güçlenerek, yaşanan acıların hafifletilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Adil Koçalan; “Depremin yaşandığı günden itibaren bölgede yaşanan sıkıntıları Türkiye geneline duyurabilmek için mesleğimizin gerekliliklerini tüm gücümüzle yapmaya gayret ettik. Bir yandan da halkımızın yaşadığı bu yıkıcı ve derin acıyı federasyonumuza üye derneklerimizin organize ettiği yardımlarla bir nebze de olsa hafifletmeye çalıştık.

Bundan sonra ise yapılan işlerin takipçisi ve mağduriyet yaşayan meslektaşlarımıza destek olacağız.” diyen Koçalan sözlerini şu şekilde tamamladı. Federasyon olarak depremin ilk gününden itibaren İngiltere’den de yardımlar topluyoruz.

Federasyonumuzun İngiltere temsilcisi İsmail Karakaş’ın yönettiği yardım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim tam kadro hazır bulundu! İstanbul Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu olağan toplantısına Genel Başkan Adil Koçalan, Genel Başkan Yardımcıları Yavuz Yılmaz, Sefai Uzunyurt, Ahmet Durkaya, Ufuk Bulut ile Genel Sayman Hilmi Karayiğit katılırken, Genel Sekreter Ufuk Güngör deprem bölgesi Kahramanmaraş’dan yardım çalışmaları nedeniyle toplantıya görüntülü bağlantı yaparak, bölgedeki son durum hakkında Yönetim Kuruluna bilgi verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şubat ayı ihracat rakamları açıklandıÖnceki Haber

Şubat ayı ihracat rakamları açıklandı

LONDRA MERKEZLİ GLOBAİD YARIMLARI DEVAM EDİYORSonraki Haber

LONDRA MERKEZLİ GLOBAİD YARIMLARI DEVAM...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar