İmam Hatipliler İftar yemeğinde buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmam Hatipliler İftar yemeğinde buluştu
Abone ol
Samsun İmam-Hatip Lisesi 1995 ve 1996 mezunları geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Samsun İmam-Hatip Lisesi 1995 ve 1996 mezunları ikincisini düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. 

Kendi aralarında kurdukları whatsapp grubu ile bir araya gelen Samsun İmam-Hatip Lisesi mezunları çiflik caddesinde bulunan Kantin Cafe'de iftar yaptılar.

Mezunlar 2022 yılında ilk buluşmalarında aldıkları karar gereği her sene Ramazan ayında bir araya gelip iftaryapmak için kendi aralarında karar almışlardı. Bu yıl 2.'si düzenlenen iftar programına çok 1995 ve 1996 mezunu öğrenciler katılım gösterdiler. 

Mezunlar arasında konuştuğumuz Osman Türk; "Geçen seneye kadar eski mezunlar olarak  bir araya gelememiştik. Daha önce bir whatsapp grubu kurarak görüşemediğimiz arkadaşları bu gruba ekleyerek kendi aramızda bilgi alışverişi yapıyorduk. Geçen ortaklaşa aaldığımız bir karar ile her sene Ramazan ayında iftar progamı düzenleyerek bir araya gelmek için karar verdik. Şükürler olsun ilk iftarımızı geçen sene yaptık. Bu sene de ikinci iftiramızı bir araya gelerek bu akşam yapmak nasip oldu. İnşallah bundan sonrada bu iftar prgramımız bir gelenek olarak devam edecektir" dedi.

Eski mezunlardan Adem Kargün ise;"Bizler hepimiz kardeşleriz. Düne kadar görüşemedğimiz arkadaşlarımız ile geçen sene başlattığımız iftar programları ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu sene ikincisini düzenlediğimiz iftar programımızinşallah bundan sonrada her sene devam edecek. Bugün çk sayıda arkadaşımız bu iftar yemeğine katılım gösterdi. İnşallah önümüzde ki senelerde ise daha çk katılım ile iftar programlarımızın devam edeceğine inanıyorum. "dedi.

Samsun İmam-Hatip Lisesi eski öğrencileri iftar yemeğinin ardından yemek dualarını ettikten sonra topluca akşam namazına geçtiler.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Peygamberimizin Hayatı’nı kaldırmaya çalışan ‘peygamber torunu’!Önceki Haber

‘Peygamberimizin Hayatı’nı kaldırmaya ça...

Murat Marap; ""İsrail terör devletidir"Sonraki Haber

Murat Marap; ""İsrail terör devletidir"

Haber Yorumları

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar