İsmail Karakaş'a Jüri Özel ödülü verilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsmail Karakaş'a Jüri Özel ödülü verilecek
Abone ol

İngiltere'de yerleşik olarak gazetecilik yapan gazeteci İsmail Karakaş "Yılın Gazetecisi" seçildi.

 

İsmail Karakaş'a Jüri Özel ödülü verilecek

İngiltere'de yerleşik olarak gazetecilik yapan gazeteci İsmail Karakaş "Yılın Gazetecisi" seçildi.

Kitap, kültür ve sanat gazetesi ‘Book Culture Art (BCA) Times BCA Time’s’ tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ‘Altın Kalem Ödülleri’ bu yılda Mayıs ayında İstanbul Beykoz’da bulunan Mihrabat Korusu’nda düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.
 Dış haberler dalında ‘ Jüri Özel Ödülü’ne yılın Gazetecisi seçilerek bu yıl Londra’da yaşayan Turkish Press gazetesi imtiyaz sahibi İsmail Karakaş layık görüldü.

 İsmail Karakaş; "Daha önce Yurtdışında yaptığım başarılı çalışmalar nedeniyle Yurtdışı haberler dalında aldığım "Altın Kalem" ödülüne bu sene de " Jüri Özel" Ödülü ile "Yılın Gazetecisi" seçildim.
Beni Bu ödüle layık gören; Kitap Kültür ve Sanat Gazetesi, "Book Culture Art (BCA) Time's" Yönetim Kuruluna ve "Altın Kalem Ödülleri" Jüri üyelerine, çalışmalarımızı takip eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" 
dedi.

Geçen sene de Karakaş'a Altın Kalem Ödülü verilmişti.

İsmail Karakaş kimdir;
Aslen Bayburtlu olan İsmail Karakaş, İngiltere’de yaşıyor. Türk gazeteci-yazar, TV programcısı, aktivist, hukukçu, siyasetçi, akademisyen, Türkiye Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP) İngiltere Ülke Genel Koordinatörü, Türkiye Turizm Elçisi. Turkish Press News imtiyaz sahibi, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) kurucular kurulu üyesi olan Karakaş, Birlik Haber Ajansı İngiltere Temsilcisi. İngiltere merkezli kısa adı GBM olan Global Business Management İşadamları Derneği’nin de kurucusu ve Başkan Yardımcısı olan Karakaş, birçok kurum ve kuruluşların ve 2022 Altın Kalem Ödülleri yurt dışı yerleşik basın yayın ve yazar ödülü sahibi. Karakaş, yurt dışında yerleşik basın mensubu basın kartı sahibi ve Birleşik Krallık ‘NUJ’ basın kartı sahibi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sanatçı Ali Nayer'den "Yiğit Lider Fatih Erbakan"Önceki Haber

Sanatçı Ali Nayer'den "Yiğit Lider Fatih...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün iki bayramı bir arada yaşıyoruzSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün iki bayramı...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar