İsrail kana doymuyor! Cibaliye'de korkunç katliam! 6 ton bomba atıldı! Yüzlerce ölü var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrail kana doymuyor! Cibaliye'de korkunç katliam! 6 ton bomba atıldı! Yüzlerce ölü var
Abone ol
İsrail'in Gazze Şeridi’nde bulunan Cibaliye Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği saldırı sonucu en az 100 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Cibaliya mülteci kampına düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 100 kişi hayatını kaybettiğini açıkladı.



6 BOMBAYLA VURULDU

Gazze Sivil Savunma Müdürü Ahmed el-Kahlout yaptığı açıklamada, Cibaliye Mülteci Kampı'nın tamamen yok edildiğini belirterek, "Bu binalarda yüzlerce vatandaş yaşıyor. İşgal hava kuvvetleri bu bölgeyi ABD yapımı altı bombayla yerle bir etti. Bu, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki son katliamı” dedi.

Endonezya Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, saldırıda ölenlerin hala sayıldığını bu nedenle kaç kişinin saldırıda öldürüldüğünü net olmadığı belirtilerek, "Yakıt sıkıntısı nedeniyle hastane yarın akşam tamamen çalışmayı durduracak" denildi.



Yerel kaynaklar, öldürülenlerin çoğunun aynı aileden olduğunu belirtirken, enkaz altında kalanları arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

AK PARTİ'DEN ÇOK SERT TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırısını "tasarlanmış planlı bir katliam" olarak değerlendirerek, lanetledi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, içerisinde sivil ve masum insanların bulunduğu Cibaliye Mülteci Kampı'na yönelik İsrail'in vahşi saldırısını lanetlediklerini belirtti.

En temel insani değerleri ve uluslararası hukuku hiçe sayan bu vahşi saldırının, tasarlanmış planlı bir katliam olduğunu kaydeden Çelik, "'İsrail ordusuna herhangi bir kırmızı çizgi bildirmiyoruz' diyen devletler de bu katliamı teşvik etmiştir. İsrail'in kendini savunma hakkından bahseden devletlerin, Gazzeli kadın ve çocukların yaşama hakkından bahsetmemesi insanlık namına utanç vericidir. İsrail'e 'Ateşkes önermiyoruz' diyerek daha çok silah gönderenler, katliam siyaseti izlemektedir." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber7

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YEMEN, İSRAİL'E SAVAŞ İLAN ETTİÖnceki Haber

YEMEN, İSRAİL'E SAVAŞ İLAN ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail'in bir an önce durdurulması gerektiğine inanıyoruz"Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail'in bir an...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar