İsrail ordusunda peş peşe üst düzey darbe! Büyük şok yaşanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrail ordusunda peş peşe üst düzey darbe! Büyük şok yaşanıyor
Abone ol
22 gündür Gazzelilere adeta ölüm yağdıran İsrail ordusunda büyük şok yaşanıyor. İsrail'in kara saldırısı komutanı Albay Yaez Şalam'ın Hamas'a esir düştüğü iddia edilirken, ABD'nin İsrail'e gönderdiği 'Felluce Kasabı' da İsrail'den ayrıldı.

Filistin'de bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden sivilleri bomba yağmuruna tutan İsrail, peş peşe darbeler alıyor. İddiaya göre, Gazze'deki Bureij kampına düzenlenen saldırının komutanı Albay Yaez Şalam Hamas'a esir düştü ve ABD'nin İsrail'e gönderdiği 'Felluce Kasabı' lakaplı Korgeneral James Glynn görevi bırakarak ABD'ye geri döndü.

Filistin-İsrail savaşında 22. güne girilirken, İsrail ordusunun Gazze'deki soykırımı devam ediyor. İsrail ordusu dün gece 7 Ekim'den bu yana geçen süredeki en kanlı saldırılarını gerçekleştirdi. Gazze'nin dünya ile bağlantısını kesen İsrail yönetimi, kenti adeta bomba yağmuruna tuttu.

SALDIRI KOMUTANI ESİR ALINDI

Gazze'ye karadan sızma girişimine kalkışan İsrail hüsranla sonuç alırken, yaşanan bombalamalarda çok sayıda sivil ve çocuk hayatını kaybetti. İsrail'in çok sayıda asker kaybettiği kara harekatı girişiminde büyük bir kayıp da verdiği iddia ediliyor.

Edinilen bilgiye göre kara saldırısı denemesi esnasında Gazze'deki Bureij kampına düzenlenen saldırının komutanı Albay Yaez Şalam’ın Hamas tarafından esir alındı. Öte yandan durumu kabullenemeyen Tel Aviv yönetiminin İsrail'in büyük kaybını medya kurumlarına baskı yaparak açıklanmasını engellemeye çalıştığı öne sürülüyor. 

FELLUCE KASABI GERİ DÖNDÜ

Diğer taraftan ise ABD'nin İsrail ordusuna danışman olarak gönderdiği 'Felluce Kasabı' lakaplı komutan da ülkeden ayrıldı. İsrail'e gönderilen Korgeneral James Glynn görevi bırakarak ABD'ye geri döndü. Ülkesine dönen Glynn, giderken yaptığı açıklamada "Gazze'de olup bitenler ve bu saatten sonra olacaklar İsrail'in kararıdır." sözlerini sarf etti. 

Kaynak:Haber7

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan; "İsrail saldırılarını durdurmalıdır"Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan; "İsrail saldırıla...

Fatih Erbakan: "Allah aşkına harekete geçin artık!"Sonraki Haber

Fatih Erbakan: "Allah aşkına harekete ge...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar