İsrailli vekil Tally Gotliv'den skandal 'nükleer silah' çağrısı: Gazze'yi düzleştirin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrailli vekil Tally Gotliv'den skandal 'nükleer silah' çağrısı: Gazze'yi düzleştirin
Abone ol
Hamas'ın Aksa Tufanı Operasyonu sonrası Ortadoğu resmen ateş çemberine döndü. Gazze'de sivil halka adeta ölüm yağdıran işgalci İsrail'den dünyayı adeta şoke eden bir açıklama geldi. 'Kıyamet Günü' füzesinin kullanılması çağrısında bulunan İsrailli milletvekili Tally Gotliv, ülkesinin Gazze'yi haritadan silmesi gerektiğine dair skandal ifadeler kullandı.

Cumartesi günü adeta kâbusa uyanan İsrail, Hamas'ın Aksa Tufanı Operasyonu'na misilleme olarak Gazze'yi vurmaya devam ediyor.

Bölgeden her geçen dakika yeni bir ölüm haberi gelirken, İsrailli milletvekili Tally Gotliv'in skandal çağrısı dünyaya gündeme bomba gibi düştü.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, sağcı vekil, Hamas saldırılarına yanıt olarak 'Orta Doğu'yu sarsacak' 'Kıyamet Günü' füzesinin kullanılması gerektiğini ifade etti.

Knesset'teki sağcı Likud partisinin üyesi olan vekil sosyal medya hesaplarından defalarca ülkesinin Gazze'yi haritadan silmesi yönünde çağrıda bulundu.

İsrailli vekil 'Yalnızca Orta Doğu'yu sarsan bir patlama bu ülkenin itibarını, gücünü ve güvenliğini yeniden tesis edebilir' dedi.

'Kıyamet silahlarını korkusuzca kullanın'

'İsrail'in cephaneliğindeki her şeyi kullanması gerekiyor' diyen Govlit, "Sizden her şeyi yapmanızı ve düşmanlarımıza karşı kıyamet silahlarını korkusuzca kullanmanızı rica ediyorum" diye konuştu.

'Gazze'yi düzleştirin ve ezin'

Gotliv başka bir paylaşımında ise "Kötü adamla kötü olacaksın! Acıma yok! Gazze'yi düzleştirin ve ezin." şeklinde sözler sarf eden Gotliv, saldırgan sözlerini "Gazze'ye asker göndermeyi düşünmeden önce her şeyi yapın. Topçu kabiliyetimiz var. Buna çok büyük bütçeler ayırdık." Şeklinde sürdürdü.

Kaynak:Yenişafak

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Aksa Tufanı Operasyonu ile ilgili dezenformasyon içeren paylaşımlar hakkında açıklama yapıldıÖnceki Haber

Aksa Tufanı Operasyonu ile ilgili dezenf...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan’ı kabul ettiSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Par...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar