Kalbi Selim’den kitap kampanyasına anlamlı destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kalbi Selim’den kitap kampanyasına anlamlı destek
Abone ol
Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın işbirliğiyle Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için düzenlenen kitap bağış kampanyasına, Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden anlamlı destek. Kampanya kapsamında, dini içerikli yayınlardan tarih kitaplarına, kişisel gelişim kitaplarından edebiyat eserlerine kadar geniş yelpazede yer alan 500’ü aşkın kitap, Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları tarafından Isparta Yalvaç T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Halil Akpınar’a teslim edildi.

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın işbirliğiyle Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için düzenlenen kitap bağış kampanyasına, Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden anlamlı destek geldi.


Dini içerikli yayınlardan tarih kitaplarına, kişisel gelişim kitaplarından edebiyat eserlerine kadar geniş yelpazede yer alan 500’ü aşkın kitabı Isparta Yalvaç T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki tutuklu ve hükümlülerin yararına sunulmak üzere kitap dostlarının bağışlarıyla bir araya getiren Kalbi Selim’in bu örnek davranışı takdir topladı.
Kitap tesliminde bulunmak üzere Isparta Yalvaç T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Halil Akpınar’ı ziyaret eden Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları, düzenlenen törenle kitapları Akpınar’a teslim etti.


Kalbi Selim’in yetim ve yetim aileleri başta olmak üzere, yardıma muhtaçlara maddi ve manevi yardım eli uzatan hayır derneği olduğunu belirten İpekçioğulları, bu doğrultuda yardıma muhtaçlarla hayır sahiplerini bir araya getirdiklerini vurguladı.


Derneklerine kayıtlı 40 bine yakın ailenin bulunduğunu ifade eden İpekçioğulları, “Biz, yardım talebinde bulunanlarla, yardım eden hayırseverleri bir araya getiriyoruz. Bundaki amacımız, güven ortamı oluşturmaktır. Bu sayede, toplum nezdinde güvenilen, saygı duyulan ve itibar edilen bir konuma ulaştık. Hedefimiz, yetimlerin yüzlerini güldürebilmek ve Allah’ın rızasını kazanabilmektir. Bununla birlikte eğitim ve kültür faaliyetlerine de önem vermekteyiz. Bakanlıklarımızın, ceza infaz kurumları kütüphaneleri için düzenlediği kitap kampanyasına biz de destekte bulunmak istedik. Bu amaçla çeşitli içeriklerden oluşan 500’ü aşkın kitabı, kısa sürede, kitap dostlarının destekleriyle topladık. Topladığımız kitapları Yalvaç T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Halil Akpınar’a takdim etmekten onur duyuyorum. Kitapların, tutuklu ve hükümlü kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Isparta Yalvaç T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Halil Akpınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları’na teşekkür etti.


İpekçioğulları’nın Yalvaç ziyareti, Yalvaç T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Başmemurluğu’nda görev yapan Ömer Altun ve Zehra Altun’un mihmandarlığında gerçekleşti. Ceza İnfaz Kurumu Öğretmeni Ali Akgün ve Ceza Eğitim Birimi’nden Yunus Yılmaz ile de görüşmede bulunan İpekçioğulları, kitapların tutuklu ve hükümlüler için hayırlara vesile olmasını diledi.


Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları, Isparta Valiliği ve Isparta Nüfus Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.
 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz darbe girişimi için hangi ülke hangi açıklamayı yaptı?Önceki Haber

15 Temmuz darbe girişimi için hangi ülke...

Ersin Tatar: Türk askerinin çekilmesi bizim için ölüm fermanıdırSonraki Haber

Ersin Tatar: Türk askerinin çekilmesi bi...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar